'Children of the Corn' plotseling in de bioscoop

Zonder aankondiging is daar opeens de horror-prequel

Timothy van Damme 30 oktober 2020 20:12 in Algemeen
Afgelopen week werd zonder aankondiging opeens Children of the Corn vertoond in twee bioscopen te Florida. Het is de bedoeling dat de film - indien succesvol - in meer theaters zal opduiken.

Om toch wat extra aandacht te genereren heeft men nu een nieuwe afbeelding en poster de wereld in gestuurd. Een trailer is er gek genoeg nog niet.
Veilig
Producent Lucas Foster vertelt het volgende: "Het is in deze tijden lastig om een film uit te brengen. Maar we denken dat de film echt heel goed is geworden en dat mensen erop af zullen komen als we voldoende reclame kunnen maken. Dus we proberen het klein uit om mensen ervan te overtuigen dat we dit veilig kunnen organiseren."

De regie werd verzorgd door Kurt Wimmer. Het is zijn eerste film sinds het neergesabelde Ultraviolet. Zijn Children of the Corn is R-rated.

Hoop
Het verhaal van Stephen King is met deze prequel aan zijn derde incarnatie toe. En dan hebben we de vele vervolgen nog niet meegerekend. Niet slecht voor een kort verhaal van slechts enkele pagina's.

In Children of the Corn probeert een twaalfjarig meisje de andere kinderen ervan te overtuigen om alle volwassenen af te slachten. Een slimme scholier weigert hieraan mee te werken. Hij is dan ook de enige hoop voor het kleine stadje.
NieuwsFilm