Algemeen

'Children of the Corn' plotseling in de bioscoop

Zonder aankondiging is daar opeens de horror-prequel

door Timothy van Damme om 21:12 in Algemeen
Afgelopen week werd zonder aankondiging opeens Children of the Corn vertoond in twee bioscopen te Florida. Het is de bedoeling dat de film - indien succesvol - in meer theaters zal opduiken.

Om toch wat extra aandacht te genereren heeft men nu een nieuwe afbeelding en poster de wereld in gestuurd. Een trailer is er gek genoeg nog niet.
Veilig
Producent Lucas Foster vertelt het volgende: "Het is in deze tijden lastig om een film uit te brengen. Maar we denken dat de film echt heel goed is geworden en dat mensen erop af zullen komen als we voldoende reclame kunnen maken. Dus we proberen het klein uit om mensen ervan te overtuigen dat we dit veilig kunnen organiseren."

De regie werd verzorgd door Kurt Wimmer. Het is zijn eerste film sinds het neergesabelde Ultraviolet. Zijn Children of the Corn is R-rated.

Hoop
Het verhaal van Stephen King is met deze prequel aan zijn derde incarnatie toe. En dan hebben we de vele vervolgen nog niet meegerekend. Niet slecht voor een kort verhaal van slechts enkele pagina's.

In Children of the Corn probeert een twaalfjarig meisje de andere kinderen ervan te overtuigen om alle volwassenen af te slachten. Een slimme scholier weigert hieraan mee te werken. Hij is dan ook de enige hoop voor het kleine stadje.
13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

aspers

Avatar

Wauw... met die vette poster krijg je de zalen wel vol!

meanrat

Avatar

Ziet er uit als een straight to dvd flick. Dvd? Wat is een dvd? Precies. Zó ouderwets dus. Van Kurt verwacht ik niet ineens een hele goede film. Aan de andere kant; verrassingen zijn de wereld nog niet uit.

GreenHornet

Avatar

Poster is matige kwaliteit. Is er geen betere

Draven

Avatar

In Children of the Corn probeert e̲e̲n̲ ̲t̲w̲a̲a̲l̲f̲j̲a̲r̲i̲g̲ ̲m̲e̲i̲s̲j̲e̲ de andere kinderen ervan te overtuigen om alle volwassenen af te slachten.


Bewust gekozen voor een meisje i,p.v. een jongen zoals in de andere delen?

meanrat

Avatar

Bewust gekozen voor een meisje i,p.v. een jongen zoals in de andere delen?


Je hebt gelijk. Weer veel witte acteurs. Waarom niet een zwart 12 jarig jongetje?

Marklar

Avatar

die zal normaal gesproken niet eens de bioscoop gehaald hebben lijkt me. Gaaf! :s

Blockbuster

Avatar

Wat een lelijke poster. Als je naar de posters kijkt van de direct-to-video/dvd vervolgen, die zijn stukken mooier, maar daar waren de films weer slecht. Zo had ik dat ook met die Hellraiser vervolgen vanaf deel 4: ik trapte telkens weer in het vette hoesje, maar de films waren prut.

Beste Children Of The Corn vind ik de tv-film uit 2009, die was ook R-rated. Niet de tv-versie, maar de uncut versie.

Vleeshaak

Avatar

Waarom de prequel wel meerekenen en de vele vervolgen niet?

Timothy

Avatar

Omdat het de derde keer een "nieuw" universum is. Je hebt het origineel met al zijn vervolgen. Daarnaast heb je de TV-film uit 2009. En nu beginnen ze dus opnieuw, met eerst een soort prequel en daarna - indien succesvol - weer een aantal vervolgen.

Master Of Films

Avatar

meanrat "Waarom niet een zwart 12 jarig jongetje?"
Omdat zo'n joch al in Robert Zemeckis The Witches zat.

Goku32

Avatar

Hahahahahaha ik heb ze allemaal gezien. Ik vond de eerste 2 films wel vet en best eng. De rest is echt slecht. Maar ben wel benieuwd naar deze film Eingelijk

MikeyMo

Avatar

Alle voorgaande delen waren erg slecht... ????

Angelo1979

Avatar

Waarom geen transgender in de hoofdrol.

Gegarandeerd ‘n blockbuster. Smiley face

NieuwsFilm

meest populair