Celebrity

Cameron Diaz moet van zichzelf minimaal '107' worden

De 48-jarige actrice bespreekt haar toekomstplannen met Naomi Campbell

door FilmTotaal om 13:02 in Celebrity
We hebben Cameron Diaz al jaren niet meer in een nieuwe film gezien, maar de Amerikaanse actrice heeft niet stil gezeten. In een gesprek met Brits model Naomi Campbell vertelt ze over haar leven nadat ze is gestopt met acteren.

Op haar 47ste werd Diaz pas moeder van haar dochter, Raddix. Ze realiseert zich dat zij en haar man Benji Madden een stuk later zijn dan veel andere koppels met kinderen. "De meeste mensen doen het andersom... ze trouwen en hebben kinderen als ze jong zijn. Ik doe het in de tweede helft van mijn leven!" Zegt ze tegen Naomi Campbell tijdens de (online) talkshow van het model.

Een échte keuze
Omdat ze pas (relatief) laat aan kinderen begonnen is, voelt ze wel enorme druk om oud te worden. "Toch wel een jaar of 107!" grapt ze. Ze geeft echter wel toe dat ze in haar leven nog nooit zo gelukkig geweest is als nu en dat ze enorm dankbaar is.

"Een familie beginnen voor jonge mensen is iets wat je gewoon doet als je jong bent." Zegt Diaz. "Als je van mijn leeftijd bent en je besluit aan kinderen te beginnen, is het een échte keuze. Je moet er hard voor werken."

Een comeback van Cameron?
De actrice sluit overigens niet uit ooit nog een keer de draad op te pakken als actrice. "Zeg nooit nooit!" Geeft ze aan. Maar we moeten niet te enthousiast worden. Op dit moment voelt ze nog niet de behoefte om weer voor de camera te gaan staan, maar ze weet dat dit in toekomst zomaar zou kunnen veranderen.

Hieronder kun je het volledige gesprek tussen Diaz en Campbell zien.


NieuwsFilm

meest populair