Algemeen

'Star Wars: The High Republic' onthult de nieuwe schurken!

De Nihil zijn eindelijk onthuld.

door Jim Pedd om 10:53 in Algemeen
Er wordt langzaamaan steeds meer onthuld over Star Wars: The High Republic. Dat is de volgende era in het fictieve universum dat vanaf januari 2021 actief verkend zal worden. Dat via onder meer boeken, comics en andere initatieven.

Bij The High Republic horen ook gloednieuwe schurken, die nu onthuld zijn via StarWars.com. Die zijn echt angstaanjagend, helemaal voor de Jedi, vertelt creative director Michael Siglain. "Alle vijf de schrijvers die betrokken zijn bij dit initiatief, zijn het erover eens dat we de vraag moeten beantwoorden wat de Jedi de stuipen op het lijf jaagt. En iedereen had zo zijn eigen idee daarover, maar we wisten allemaal zeker: het moest iets nieuws worden."

Wat is dat dan?
Dat nieuws bestaat uit de Drengir. Dat zijn bizarre wezens, vol tentakels en tanden. "Terwijl de Jedi hun best doen om de nasleep van de Great Distaster goed op te lossen, staat er onder hen een nieuwe terreur op. De Drengir zijn plant-achtige wezens die een verschrikkelijke oogst willen uit het universum," aldus schrijver Cavan Scott.

Maar ook de Nihil zijn nu onthuld. Zij vormen ook een grote bedreiging in The High Republic en zijn "brute piraten die vanuit de Outer Rim werken." De Nihil deinzen nergens voor terug en gebruiken onder meer chemische wapens om hun vijanden uit te roeien.


7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pascal08

Avatar

Ik voel m nie.

Goku32

Avatar

Hahahahahahahahaah wat slecht zeg. Waar zijn de badass villians gebleven

Hiss

Avatar

Ziet er heel inwisselbaar uit. Als er Borderlands 4 bij had gestaan had ik het ook geloofd.

Gelukkig is Star Wars toch nog niet dood. De nieuwe aflevering van the Mandalorian vind ik echt geweldig.

Gigan72

Avatar

Dit ziet er gewoon slecht uit.
Maar goed zonder George Lucas is Star Wars geen Star Wars meer.

NieuwsFilm

meest populair