COVID-23!? Spannende trailer voor nieuwe Michael Bay pandemie-film 'Songbird'

COVID-23!? Spannende trailer voor nieuwe Michael Bay pandemie-film 'Songbird'

Komt Covid-23 ook echt?

Er was de laatste tijd al flink wat te doen omtrent de nieuwe pandemie-film Songbird van producent Michael Bay. Nu is daar dan eindelijk de eerste trailer. Bekijk hem hieronder.



COVID-23
Songbird speelt zich twee jaar in de toekomst af, wanneer de pandemie is gemuteerd tot COVID-23 (jazeker!) en lockdowns veel intenser zijn geworden. De film vertelt het liefdesverhaal van koerier Nico (K.J. Apa), die immuun is voor een virus dat de wereld in zijn greep houdt, en Sara (Sofia Carson), een jonge kunstenaar.

Nico krijgt in de film behoorlijk wat uitdagingen te verduren in de vorm van soldaten, moordlustige bendes en een machtige familie, waarvan de matriarch (Demi Moore) er alle aan doet om haar familie en manier van leven te beschermen.

Bekijk de eerste poster hieronder.


Bekijk de afbeelding

Foto's
Eerder deze week verschenen ook de eerste foto's van het project, dat van oorsprong ontstond uit een idee van Adam Mason en zijn schrijfpartner om een snelle iPhone-film te schieten. Uiteindelijk werden de iPhones vervangen door professionele camera's doordat Michael Bay zich met de film ging bemoeien.


Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Naast de eerdergenoemde acteertalenten zien we ook Bradley Whitford, Craig Robinson, Jenna Ortega, Paul Walter Hauser en Peter Stormare in deze film. Songbird heeft nog geen releasedatum.

NieuwsFilm

meest populair