Celebrity

Sylvie Meis toont haar strakke buikje op Insta-foto

De Nederlandse celeb laat zien zien!

door FilmTotaal om 15:42 in Celebrity
Ooit zagen we Sylvie Meis nog op de Nederlandse buis en het witte doek voorbijkomen, maar dat is de laatste jaren toch flink minder. De in 1978 geboren blondine weet wel op veel andere manieren de aandacht te vragen.

Haar eerste filmrol had Sylvie in de komedie Pista! uit 2003 en via de tv-serie Costa!, waarin ze opnieuw de rol van Ice speelde, was ze te zien in onder meer de films Sophie uit 2015 en Misfits uit 2019. In de laatste speelde ze de rol van het personage Direktorin Himmelmann.

Opvallen op Instagram
Daarnaast presenteert ze in Duitsland de nodige tv-programma's en zagen we haar dit jaar nog in Hoge Bomen. Waar ze bijna dagelijks te zien is voor minimaal haar 1,3 miljoen volgers is Instagram. Daar trakteert ze ons op uiteenlopende kiekjes. recent vanuit de gym.


De foto's van Sylvie Meis en haar strakke buikie in de sportschool even zien? Check deze dan hier op haar Instagram account.

Voorlopig lijkt Sylvie geen plannen te hebben voor een film of tv-serie, maar de kans bestaat er uiteraard altijd! Wie weet keert Costa! nog een keer terug met de meer opgegroeide personages uit de eerdere reeks.

NieuwsFilm

meest populair