Netflix

Uitgelicht: 3 films die Netflix deze week heeft toegevoegd

Jouw wekelijkse overzicht van alle nieuwe films op Netflix!

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer een aantal leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, die we graag even uitlichten in dit artikel.

Holidate (2020)
Regie: John Whitesell | Cast: Emma Roberts, Luke Bracey, Kristin Chenoweth, e.a.
Sloane krijgt bij iedere feestdag kritiek van haar familie op het feit dat ze single is. Haar tante Susan lijkt de oplossing te hebben: holidates, een date enkel voor een feestdag. Wanneer ze in een winkel de Australische Jackson, die eveneens een hekel heeft aan de feestdagen, ontmoet, besluit ze dat hij haar holidate wordt voor alle feestdagen. Zo worden ze elkaar platonische metgezel, maar de twee beginnen ook gevoelens voor elkaar te ontwikkelen.

Secrets of the Saqqara Tomb (2020)
Regie: James Tovell
In deze documentaire kijken kijkers over de schouders van Egyptische archeologen mee naar de opgraving van een unieke vondst van een 4400 jaar lang onaangetaste tombe in Saqqara, waarin beelden staan met een interessante geschiedenis. Deze indrukwekkende geschiedenisles wordt toegelicht door de verschillende experts die betrokken zijn bij deze schatopgravingen.

Bronx (2020)
Regie: Olivier Marchal | Cast: Lannick Gautry, Stanislas Merhar, Kaaris, e.a.
Richard Vronski, een eerlijke smeris, krijgt de leiding over een onderzoek naar de aanval op een bar in de Franse kustplaats Marseille. Al snel merkt hij dat hij daardoor het doelwit is geworden van zowel corrupte politieagenten als strijdende bendes. Om zijn team te beschermen, besluit hij dat hij niets anders kan doen dan het heft in eigen handen te nemen. Maar ook dat leidt tot de nodige spanningen.


En verder onder meer...

Actiekomedie
The Debt Collector 2 (2020)

Horror
Nobody Sleeps in the Woods Tonight (2020)

Nederlands
Zwaar Verliefd! (2018)

Thriller
His House (2020)

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair