bioscoop release

Zwaar verliefd! (2018)

play
  • 86 Min
  • Komedie
  • Nederland
86 Min Nederland

De jonge dierenarts Isa is erg succesvol in haar werkleven, maar als het aankomt op de liefde is het een ander verhaal. Vooral vanwege haar gewicht raakt ze snel onzeker. Hier komt verandering in wanneer ze op een dag een labrador van een chocoladevergiftiging redt. Isa valt namelijk als een blok voor de eigenaar van de hond: Ruben. Voor de zeer knappe en vriendelijk jongeman laat ze zich door haar zusje en vriendinnen overhalen om haar leven en eetpatroon te veranderen. De vraag is alleen of Ruben haar na deze verandering nog wel ziet zitten...

Regie
Jamel Aattache
Cast
Abbey Hoes, Jamie Grant, Mouna Goeman Borgesius, Jim Bakkum, Sarah Chronis, Christopher Parren, Liza Sips, Barbara Sloesen, Pim Wessels, Steef Cuijpers, Kay Greidanus, Diana Dobbelman, Ernst ter Linden, Rienus Krul, Davy Eduard King.
Release
11.10.2018
Release NL
11.10.2018

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Zwaar verliefd! Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Zwaar verliefd!

acties