Celebrity

Waarom Paul Rudd (Ant-Man) koekjes uitdeelt in de stromende regen

Ook Rudd komt in actie voor de Amerikaanse verkiezingen.

door FilmTotaal om 14:49 in Celebrity
Paul Rudd heeft donderdag koekjes uitgedeeld in New York aan mensen die buiten in de regen stonden te wachten om hun stem uit te kunnen brengen voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Ook poseerde de Marvel-acteur gretig met fans voor foto's.

Amerikanen die gisteren in de rij stonden voor het Barclays Center, een sportstadion dat dienst doet als stemlocatie, werden verrast door de aanwezigheid van Hollywoodster Paul Rudd. Dat heeft het sportcomplex zelf via Twitter bekendgemaakt.


De acteur bracht een bezoek aan het Barclays Center om koekjes uit te delen en kiezers te bedanken dat zij - ondanks de regen - de moeite hadden genomen om te komen stemmen. "Ik wil je graag bedanken voor je komst en je bijdrage", zei Rudd onder meer tegen de mensen in de rij.

Hoewel niet bekend is of Rudd voor deze actie was ingehuurd, werd zijn aanwezigheid door veel mensen gewaardeerd. Veel wachtenden wilden dan ook even op de foto met de beroemdheid. Rudd is niet de enige ster die zich inzet voor de verkiezingen; veel bekende Amerikanen proberen hun steentje bij te dragen met ludieke acties om de opkomst te bevorderen.

NieuwsFilm

meest populair