Celebrity

Scarlett Johansson is voorlopig weer van de markt na Ja-woord

Dit natuurlijk ook vanwege de coronapandemie.

door FilmTotaal om 14:53 in Celebrity
Hollywoodster Scarlett Johansson heeft officieel haar jawoord gegeven aan haar man Colin Jost. Dat gelukkige nieuws heeft voedselbank Meals on Wheels, een organisatie die gesteund wordt door het paar, naar buiten mogen brengen.

Scarlett Johansson en Colin Jost, bekend als komiek van Saturday Night Live, hebben dit oktoberweekend hun liefde voor elkaar bezegeld door in het huwelijksbootje te stappen. De ceremonie vond in kleine kring plaats. Slechts enkele familieleden en vrienden waren aanwezig, zodat de lokale coronamaatregelen goed in acht konden worden genomen.

Het bruidspaar heeft ervoor gekozen om niet zelf te communiceren over het huwelijk, maar Meat on Wheels dat te laten doen. Deze organisatie regelt maaltijden voor ouderen. Johansson en Jost vragen donaties voor dit doel om hun bruiloft te vieren.

Johansson en Jost begonnen ongeveer drie jaar geleden te daten met elkaar. Vorig jaar maakte de Marvel-actrice in Saturday Night Live bekend te zijn verloofd met haar grote liefde. Eerder was ze getrouwd met acteur Ryan Reynolds en de Franse journalist Romain Dauriac.

NieuwsFilm

meest populair