Celebrity

Lady Gaga opnieuw in haar iconische vleesjurk!

Raw-raw-ah-ah-ah.

door FilmTotaal om 15:44 in Celebrity
Lady Gaga heeft een boel van haar meest iconische outfits weer uit de kast getrokken voor een video waarin zij haar fans oproept om gebruik te maken van hun stemrecht bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen van dit jaar. Dit tot groot genoegen van haar 'Little Monsters'.

Lady Gaga weet als geen ander hoe je aandacht kunt vragen voor iets wat je nauw aan het hart ligt. Vrijdag verraste ze haar fans met een bijzondere video in het kader van de Amerikaanse verkiezingen. Voor die video had ze zichzelf uitgedost in een aantal verschillende outfits, die elk een periode of een bijzonder moment uit haar muzikale carrière representeren.

Zo is ze onder meer in haar knalblauwe Poker Face-pakje te zien en heeft ze ook haar controversiële vleesjurk weer tevoorschijn getoverd. De zangeres droeg deze jurk in 2010 bij de MTV Video Music Awards. Haar outfit leidde destijds tot veel verontwaardigende reacties. Toch zat er een betekenis achter haar vleesjurk: Gaga wilde een statement maken tegen LHBTI discrimineerde regels van het Amerikaanse leger.NieuwsFilm