Jeff Bridges zeer dankbaar voor alle steun na bekendmaking kankerdiagnose

De acteur deelde zijn dankbaarheid op zijn gloednieuwe site.

Tien dagen nadat Jeff Bridges (The Big Lebowski, Bad Times at the El Royale) bekendmaakte lymfeklierkanker te hebben, heeft de Hollywoodveteraan een hartverwarmende update gedeeld via zijn persoonlijke website. "Bedankt dat jullie zoveel liefde mijn kant opsturen", schrijft Bridges.

Jeff Bridges (70) is dankbaar voor alle steunbetuigingen die hij de afgelopen tijd heeft mogen ontvangen nadat hij wereldkundig maakte met de diagnose kanker te zijn geconfronteerd. "Dit gebeuren roept gevoelens van dankbaarheid en goede, ouderwetse liefde op. Ik voel dat daar veel van mijn kant opkomt en dat waardeer ik ", laat de acteur weten op zijn gloednieuwe website.

"Het is besmettelijk, al deze liefde, als een soort positief virus. Ik wil jullie bedanken voor jullie steunbetuigingen. Het voelt goed om zoveel beterschapswensen te mogen ontvangen", vervolgt hij, waarna hij toelicht waarom hij een nieuwe website heeft gelanceerd.

"Deze ziekte doet me mijn sterfelijkheid en vergankelijkheid waarderen. Ik realiseer me als ik iets heb om te delen, het daar nu het juiste moment voor is", schrijft hij.

Bridges roept onder meer op om meer voor de natuur te zorgen en promoot ook een aantal goede doelen op zijn site. De komende tijd wil hij zijn platform gebruiken als een soort blog om dit soort acties, waar hij persoonlijk veel waarde aan hecht, onder de aandacht te brengen van zijn fans.

NieuwsFilm

meest populair