Jamie Lee Curtis: "Halloween Kills is een meesterwerk!"

Jamie Lee Curtis: "Halloween Kills is een meesterwerk!"

Het wachten waard!

Net zoals heel wat andere films heeft Halloween Kills i.v.m. de coronacrisis ook flink wat vertraging opgelopen. Het vervolg op Halloween uit 2018 zou normaal gesproken deze maand in première gaan, maar hij werd maar liefst met een jaar uitgesteld. Hoofdrolspeelster Jamie Lee Curtis zegt dat we echter beloond zullen worden.

De film van Blumhouse Pictures en regisseur David Gordon Green brengt uiteraard opnieuw Michael Myers terug naar het witte doek. Curtis is weer te zien als 'screamqueen' Laurie Strode. Recentelijk verscheen ook nog de nieuwe trailer en in een recent interview liet de 61-jarige Curtis zich over de film uit.

Interview
''De film gaat niet alleen maar om Laurie Strode'' begint Curtis. ''Het verhaal speelt zich af in een machtig land, waar heel wat dingen fout gaan. Mensen zijn kwaad en komen samen om zich te verzetten en van zich te laten horen. Daar gaat de film over, een menigte. En dat wordt heel interessant''.

''We zullen zien wat voor een invloed trauma heeft op een hele gemeenschap, iets wat we vandaag de dag maar wat vaak zien met de Black Lives Matter beweging. Ondanks het feit dat het Halloween Kills script eerder geschreven was, hangt het er echt wel met samen en kan het gelinkt worden aan alles wat op dit moment gaande is. Het is echt een intense film. Het is een meesterwerk''.

Halloween Kills staat nu gepland voor 15 oktober 2021 en vanaf 14 oktober 2022 moet Halloween Ends te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair