Nu op Netflix: Superheldenfilm 'Bloodshot' met Vin Diesel

Check nu de recente bioscoopfilm op Netflix.

Eerder dit jaar verscheen de actiefilm / superheldenfilm Bloodshot in de wereldwijde bioscoopzalen. De film van regisseur Dave Wilson bleek een van de laatste blockbusters die in première ging voordat vele landen in lockdown gingen. Nu staat de film op Netflix!

De superheldenfilm is gebaseerd op gelijknamige strip van Valiant Comics en de film zou een eerste deel zijn in een nieuwe 'shared cinematic universe'. De titelrol is voor Fast & Furious-ster Vin Diesel die de soldaat Ray Garrison speelt die superkrachten krijgt via nanotech. Hij kreeg deze nadat hij tijdens een oorlogsgevecht wordt gedood. Met de nanobots in zijn bloed beschikt hij over niet te stoppen krachten.


Vin Diesel als Bloodshot
Het $45 miljoen kostende Bloodshot, ook met rollen voor Eiza González, Sam Heughan, Toby Kebbell en Guy Pearce, werd erg mager ontvangen en staat op 30 procent op Rotten Tomatoes.

Aan de wereldwijde bioscoopkassa's werd er uiteindelijk een kleine $40 miljoen opgehaald en waarschijnlijk nog vele extra miljoenen via Premium Video on demand. Ga jij Bloodshot (nog een keer) kijken? Klik hier om de film aan te zetten op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair