Wie moet de nieuwe Indiana Jones gaan spelen?

Wie moet de nieuwe Indiana Jones gaan spelen?

Stel: ooit komt er een andere acteur als Indiana Jones: wie zou dat dan moeten zijn?

Mogelijk in 2022 verschijnt er een vijfde film rond het bekende filmpersonage Indiana Jones, de rol van acteur Harrison Ford. Met zijn 78 jaar lijkt het Ford zijn laatste optreden als de avonturier te gaan worden. Wie zou hem moeten opvolgen als er meer films zouden verschijnen?

Ford speelde de rol van Dr. Henry Walton Jones Jr. tot op heden vier keer, in de oorspronkelijke drie films die startten met Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark (1981) en in het later verschenen vierde deel Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull uit 2008. In die laatste film zagen we al de zoon van Jones: Mutt Williams van Shia LaBeouf.

Wie wordt de opvolger van Indy?
De LaBeouf niet terugkeert is ondertussen wel duidelijk. Maar wie zou dan wel in de voetsporen moeten treden van Indy? Er zijn al een aantal namen voorbijgekomen, denk maar aan Chris Pratt of Bradley Cooper.

Hieronder een snelle poll met tien namen. Uiteraard is er ook de optie om een naam achter te laten op de gebruikelijke plaats, of op 'niemand' te stemmen!

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

NieuwsFilm

meest populair