De stunts in 'Mission: Impossible'-stunts zijn doodeng om te zien

De stunts in 'Mission: Impossible'-stunts zijn doodeng om te zien

Simon Pegg vreest elke keer weer voor het leven van Tom Cruise.

Acteur Simon Pegg vindt het soms echt angstaanjagend om te zien wat voor stunts acteur Tom Cruise uithaalt op de filmset van de Mission: Impossible-franchise.

Cruise staat erom bekend dat hij elke keer weer een stapje verder wil gaan met zijn stunts in de Mission: Impossible-films. Zo hing hij al eens aan het hoogste gebouw van de wereld, sprong hij uit een vliegtuig en hing hij zelfs aan de buitenkant van een opstijgend vliegtuig. Elke keer is er dus heel wat risico voor Cruise om gewond te raken. En dat vindt ook de cast wel eens heel eng.

Doodenge stunts
"Als je de film kijkt, en ziet hoe hij de stunts doet, zit je echt op je nagels te bijten. Je voelt het gevaar en je weet dat hij het is. Maar je weet ook dat hij het overleefd heeft, omdat hij die ochtend bij Good Morning America zat en daar wat persaandacht heeft geregeld," aldus Pegg.

Die legde vervolgens uit dat het voor de cast en crew anders is. "Als wij zien hoe hij het aan het doen is, weten we niet of hij het overleefd heeft. Dus als hij met zijn motor van een klif rijdt, is het voor ons echt afwachten om te zien of het goed is gegaan. Dat is echt angstaanjagend."

NieuwsFilm

meest populair