De Top 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

De Top 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de meest populaire films in Nederland.

Netflix geeft sinds kort iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de tien films die het vandaag erg goed doen op de streamingdienst.

#1 Bloodshot (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dave Wilson | Cast: Vin Diesel, Eiza González, Guy Pearce, e.a.
Marinier Ray Garrison wordt door de RTS Corporation opnieuw tot leven gewekt als superheld Bloodshot. Door de nanotechnologie in zijn aderen is hij ongelofelijk sterk en geneest hij direct van zijn verwondingen. De RTS Corporation heeft echter ook de controle over Garrisons geest en herinneringen. De moordmachine besluit daarom alles op alles te zetten om de controle over zijn leven terug te krijgen.

#2 Holidate (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Whitesell | Cast: Emma Roberts, Luke Bracey, Kristin Chenoweth, e.a.
Sloane krijgt bij iedere feestdag kritiek van haar familie op het feit dat ze single is. Haar tante lijkt de oplossing te hebben: holidates, een date enkel voor een feestdag. Wanneer ze in een winkel Jackson, die eveneens een hekel heeft aan de feestdagen, ontmoet, besluit ze dat hij haar holidate wordt voor alle feestdagen. Maar al snel beginnen de twee serieuze gevoelens voor elkaar te ontwikkelen.

#3 Bronx (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Olivier Marchal | Cast: Lannick Gautry, Stanislas Merhar, Kaaris, e.a.
Politieagent Richard Vronski heeft de leiding over een onderzoek naar een schimmige en bloederige aanslag op een bar in Marseille en wordt daardoor al snel het doelwit van zowel corrupte politieagenten als strijdende bendes. Om zijn team te beschermen, besluit hij het heft in eigen handen te nemen. Maar ook dat leidt tot de nodige spanningen.



#4 My Christmas Inn (2018)
#5 Christmas Made to Order (2018)
#6 Secrets of the Saqqara Tomb (2020)
#7 Little Women (2019)
#8 Christmas Wonderland (2018)
#9 Fei Fei en de Maan (2020)
#10 His House (2020)


NieuwsFilm

meest populair