"De carrière van Johnny Depp in Hollywood lijkt definitief voorbij"

"De carrière van Johnny Depp in Hollywood lijkt definitief voorbij"

Wordt zijn meest recente verlies de nekslag?

Een zeer pijnlijke nederlaag voor Johnny Depp in de rechtszaak tegen THE SUN. De krant beweerde dat hij zijn ex Amber Heard meerdere malen mishandeld had, noemde hem een 'vrouwenmepper' en werd aangeklaagd voor smaad en een forse schadevergoeding.

Eergisteren achtte het Hooggerechtshof dat alle beschuldigingen waar waren. Experts voorspellen dat de carrière van Hollywoods 'hartenbreker en stoute jongen' nu toch echt de fatale klap heeft gekregen.

Want misschien nog wel erger dan het verlies van de zaak an sich, is het feit dat Depp in rap tempo bekend zal komen te staan als iemand met losse handjes die vrouwen slaat en net zoals Kevin Spacey verbannen wordt uit het land van glitter and glamour. Of dit nou terecht is of niet.

Hoe verder?
De enige grote titel die momenteel nog op zijn IMDB-CV staat, is het derde deel in de Fantastic Beasts franchise en ook de opnames van deze film zullen weer onder druk komen te staan nadat eerder al door fans (uit kamp Heard) werd geëist dat de 57-jarige acteur ontslagen werd.

NieuwsFilm

meest populair