Nieuwe 007 voor 'No Time to Die' is bevestigd

Nieuwe 007 voor 'No Time to Die' is bevestigd

De 25e Bond-film wordt revolutionair.

Eigenlijk had No Time to Die al op Blu-ray en streaming beschikbaar moeten zijn, maar door corona moeten we nu nog wachten tot ten minste april 2021. En dit zorgt er uiteraard voor dat er steeds meer details bekend worden. Nu is een bepaald gerucht bevestigd.

In hoeverre we dit nog als een SPOILER kunnen ervaren is uiteraard aan jou, maar er doet al een tijdje een gerucht de ronde dat actrice Lashana Lynch (Captain Marvel) in de 25e Bond-film de rol speelt van Nomi, de MI6-agent 007. De actrice sprak erover met Harper's Bazaar.

In gesprek met de site zei ze dat er veel online geklaag is dat ze mogelijk de nieuwe 007 speelt. "Ik moet mezelf eraan herinneren dat dit het onderwerp van gesprek is en dat ik deel uitmaak van iets dat heel, heel revolutionair zal zijn," aldus Lynch die zich realiseert dat haar rol impact gaat hebben, en eigenlijk al heeft.

100% authentiekee Black-experience
"Een personage dat te glad is, een stereotype personage? Dat is volledig in strijd met waar ik voor sta," zei Lynch over dat ze de eerste zwarte vrouw is die 007 speelt. "Ik wilde geen kans voorbij laten gaan als het ging om wat Nomi zou kunnen vertegenwoordigen. Ik zocht naar minstens één moment in het script waar leden van het zwarte publiek met hun hoofd zouden knikten. Maar ik ben blij dat hun echte leven is vertegenwoordigd."

En daar is ook waar ze voor staat. "In elk project waar ik deel van uitmaak, ongeacht het budget of genre, moet de Black-experience die ik presenteer 100 procent authentiek zijn," aldus Lynch. No Time to Die staat gepland voor 2 april 2021.



NieuwsFilm

meest populair