Tom Holland komt met 'Fright Night' sequel

De regisseur zal alle bestaande vervolgen negeren.

Regisseur Tom Holland heeft laten weten dat hij aan een nieuwe Fright Night werkt. Het wordt een soort van reboot, aangezien het alle bestaande sequels zal negeren. Tijdens een recent interview liet de 77-jarige regisseur zich erover uit.

''Ik ben momenteel druk bezig met het script, dat Fright Night 2: Resurrection heet. Als je wilt dat iets tot een goed einde wordt gebracht, moet je het gewoon zelf doen!''. Ook liet Holland weten dat de film opnieuw rondom horror-fan Charley Brewster zal draaien en dat verschillende personages, zoals Charley's vriend Evil Ed, vampier Jerry Dandrige en zijn huisgenoot Billy Cole, alle drie zullen opstaan uit de dood en dus eveneens in de film te zien zijn.

Vervolgen
De originele Fright Night stamt alweer uit 1985 en wordt gezien als een horror klassieker. Er kwam in 1988 een vervolg op de cultfilm, genaamd Fright Night Part 2, maar deze werd niet al te best onthaald. Het geplande derde en afsluitende deel kwam er dan ook niet.

In 2011 was er wel een reboot, met o.a. Colin Farrell, die het tamelijk goed deed. Hier werd ook een sequel op gemaakt, genaamd Fright Night 2: New Blood, maar ook deze deed het heel wat minder.

NieuwsFilm

meest populair