Ricky Gervais haalt uit naar 'bevoorrechte' Tom Hanks

Ricky Gervais haalt uit naar 'bevoorrechte' Tom Hanks

De wereldberoemde acteur kon niet lachen om de grapjes van de geliefde stand-up comedian.

Ricky Gervais, bekend van series als The Office en After Life, heeft al meerdere keren de Golden Globes gehost. Hij staat er dan ook om bekend hard uit te halen naar bekendheden en neemt zeker geen blad voor de mond. Niet iedereen kon echter lachen om zijn grappen, iets waar Gervais nu zelf op reageert.

Zo werd voornamelijk de onderstaande GIF van Tom Hanks gigantisch populair. Hierop is acteur, die gedurende zijn carrière maar liefst vijf Golden Globes won, niet erg onder de indruk van Gervais' grap dat bekendheden niet veel weten over de politiek en vaak minder lang op school dan Greta Thunberg hebben gezeten.



Gervais' reactie
Tijdens een recente podcast liet Gervais zich erover uit: ''De Tom Hanks meme is gigantisch populair. Je ziet hem echt denken: ''Waarom zegt hij dat?'' Mensen zien hem zo reageren en zeggen dan doe niet zo uit de hoogte. Leonardo DiCaprio kon wel lachen over de grap die ik over hem maakte en mensen weten dat te appreciëren''.

''Ik zou heel wat ergere dingen over ze kunnen zeggen, maar ik wil ook niet gemeen gaan doen voor geen enkele reden. Het is goed wanneer mensen kunnen lachen om een grap, omdat ze dan laten zien dat ze niet beter zijn dan de rest. We vinden het niet erg wanneer bevoorrechte mensen zeggen: "Ik weet dat ik bevoorrecht ben, maar ik stel niet veel voor". We hebben echter niks met mensen die verwaand overkomen en niet willen dat we grapjes over ze maken''.

Motivatie
Zo gaat Gervais verder: ''Juist wanneer ze zo reageren en echt beginnen te geloven dat ze beter zijn dan de rest willen we ze even een toontje lager laten zingen en ze met beide voeten terug op de grond zetten''.

Gervais had ook nog een andere grap voorbereid voor Tom Hanks, maar besloot deze uiteindelijk niet te zeggen tijdens de show. Wel deelde hij de grap later met zijn fans op sociale media. Deze is hieronder te zien, vanaf 0:56.



NieuwsFilm

meest populair