De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer een aantal leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, die we graag even uitlichten in dit artikel.

Little Women (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Greta Gerwig | Cast: Saoirse Ronan, Florence Pugh, Emma Watson , e.a.
De zussen Amy, Meg, Jo en Beth March groeien op in een verarmd bourgeoisgezin in Noord-Amerika, in de nasleep van de Burgeroorlog. Deze vier jonge vrouwen zijn allen vastberaden om hun leven op hun eigen manier te leven en hun dromen na te streven. Maar als ze eenmaal volwassen zijn, komen de zussen al snel achter de harde realiteit van het vrouw zijn en de botsen ze ieder op hun eigen manier met de grenzen die de maatschappij hen oplegt.

Bloodshot (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dave Wilson | Cast: Vin Diesel, Eiza González, Guy Pearce, e.a.
Marinier Ray Garrison wordt door de RTS Corporation opnieuw tot leven gewekt als superheld Bloodshot. Door de nanotechnologie in zijn aderen is hij ongelofelijk sterk en geneest hij direct van zijn verwondingen. De RTS Corporation heeft echter ook de controle over Garrisons geest en herinneringen. De moordmachine besluit daarom alles op alles te zetten om de controle over zijn leven terug te krijgen.

A Beautiful Day in the Neighborhood (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Marielle Heller | Cast: Tom Hanks, Matthew Rhys, Chris Cooper, e.a.
De harde, altijd cynisch ingestelde journalist Lloyd Vogel aanvaardt met flink tegenzin een opdracht om een profiel te schrijven over de gevierde kindertelevisiepersoonlijkheid Fred Rogers. Tegen zijn verwachtingen in, raakt Vogel al na zijn eerste interview geïntrigeerd door de charismatische kindervriend, die zelf ook de nodige vragen stelt. Zo lijkt er uiteindelijk een ware vriendschap tussen de twee mannen te ontstaan.

Pan (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe Wright | Cast: Levi Miller, Hugh Jackman, Garrett Hedlund, e.a.
De twaalfjarige weesjongen Peter wordt op een nacht door piraten ontvoerd en meegenomen naar Neverland, een magische wereld waar de gemene Blackbeard met de scepter zwaait. Al snel leert Peter dat hij de uitverkorene is om hem te verslaan en Neverland te bevrijden. Dat doet hij samen met krijger Tiger Lily en zijn nieuwe, avontuurlijke vriend James Hook. Blackbeard zit echter ook achter Peter aan, omdat hij de bijzondere kracht heeft om te vliegen.

47 Meters Down: Uncaged (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Johannes Roberts | Cast: Sophie Nélisse, Corinne Foxx, Brianne Tju, e.a.
Vier meiden, die op zoek zijn naar avontuur, duiken af naar de verzonken ruïnes van een Mayastad. In het grottenstelsel ontdekken ze al snel dat ze niet alleen zijn en verandert hun duiktocht in een hel. De onderwaterstad blijkt namelijk het dodelijke jachtgebied van witte haaien te zijn. Terwijl hun zuurstofvoorraad langzaam afneemt, moeten de meiden een uitweg zien te vinden in het claustrofobische labyrint van de grotten.


En verder onder meer...

Animatie
The SpongeBob Movie: Sponge on the Run (2020)

Kerst
Christmas Wonderland (2018)
Christmas Made to Order (2018)
My Christmas Inn (2018)

Misdaaddrama
No One Killed Jessica (2011)

Romkom
Can't Hardly Wait (1998)

Sciencefiction
Chappie (2015)

Thriller
Mother (2020)

NieuwsFilm

meest populair