Woedende fans vallen vader Lady Gaga keihard aan na steunen Trump

Woedende fans vallen vader Lady Gaga keihard aan na steunen Trump

Little Monsters kunnen het niet begrijpen dat Joe Germanotta een man steunt die zijn eigen dochter meermaals heeft beledigd.

Fans van Lady Gaga zijn woedend op haar vader Joe Germanotta, die dinsdag publiekelijk zijn steun uitsprak voor de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump. Pijnlijk is dat Germanotta's steunbetuiging volgde nadat Trump zijn beroemde dochter een dag eerder nog flink had aangevallen.

Grote kans dat Lady Gaga binnenkort een hartig woordje met haar vader Joe Germanotta wil spreken. De New Yorkse restauranteigenaar ligt onder vuur voor zijn steun aan Donald Trump. Germanotta twitterde dinsdag dat hij een Trump-aanhanger is.

"Leuke verhalen"
Trump opende eerder de aanval op Gaga nadat zij openlijk haar steun voor de Democratische kandidaat Joe Biden had uitgesproken en ook op zijn laatste campagnebijeenkomst in Pennsylvania verscheen om een speech en optreden te geven. "Lady Gaga is niet al te best. Ik weet nog wel wat leuke verhalen over Lady Gaga", zei Trump over de zangeres op een eigen bijeenkomst. Eerder haalde hij al in een aantal tweets naar haar uit.

Tegen Trump; voor vrouwen
Maandagavond sprak Gaga zich fel uit tegen Trump. "Aan elke vrouw en aan elke man met dochters, zussen en moeders - iedereen, hoe je jezelf ook identificeert, dit is je kans om tegen Donald Trump te stemmen, een man die denkt dat zijn beroemdheid hem het recht geeft om jullie dochters, zussen, moeders en vrouwen bij elk deel van hun lichaam te grijpen", zei ze toen, verwijzend naar de beruchte uitspraken van Trump uit 2005.

"Dit heeft niets met politiek te maken. Dit is geen kwestie van rood of blauw. Dit gaat over liefde", aldus Gaga, die dus duidelijk andere politieke opvattingen heeft dan haar vader.

Eerdere ophef
Germanotta was in maart ook al onderwerp van een hoop ophef toen hij een GoFundMe-pagina had opgezet om zijn restaurant Joanne Trattoria financieel te ondersteunen tijdens de coronapandemie. Veel mensen reageerden daar toen verbaasd op, omdat Germanotta hoogstwaarschijnlijk zwemt in het geld (van zijn beroemde dochter).

Germanotta heeft zijn tweet inmiddels verwijderd.

NieuwsFilm

meest populair