'Fantastic Beasts'-fans woedend na ontslag Johnny Depp; dreigen met een boycot

'Fantastic Beasts'-fans woedend na ontslag Johnny Depp; dreigen met een boycot

Veel fans menen dat hem onrecht wordt aangedaan. Inmiddels is een petitie om Depp te behouden al honderden keren ondertekend.

De eerste reacties op het vertrek van Johnny Depp uit de Fantastic Beasts-franchise zijn niet bepaald mals. Fans van de magische films reageren woedend op het nieuws, dat de acteur eerder vanavond zelf bekend heeft gemaakt. Op Twitter wordt zelfs gedreigd met een boycot.

Heeft Warner Bros. de juiste beslissing genomen om Johnny Depp te vragen zijn rol als Gellert Grindelwald op te geven in de Fantastic Beasts-films nadat de rechter hem maandag ongelijk heeft gegeven in zijn veelbesproken lasterzaak tegen The Sun?

Veel fans van de acteur vinden van niet en reageren behoorlijk emotioneel, zo niet furieus op het min of meer gedwongen vertrek van Depp uit de populaire franchise.

Fans spreken van 'onrecht'
Op Twitter zeggen duizenden Harry Potter-fans de derde Fantastic Beasts-film te zullen boycotten nu Depp daar niet meer in te zien is. Teleurgestelde fans zijn inmiddels ook al een petitie gestart waarin zij Warner Bros. oproepen de acteur terug aan te nemen.

In de toelichting op de petitie, die op het moment van schrijven al honderden keren is ondertekend, noemen de opstellers de uitspraak van de rechter 'oneerlijk'.

Andere fans schrijven op social media dat Depps ex Amber Heard mogelijk evengoed schuldig is aan huiselijk geweld en delen geluidsfragmenten van een van de uit de hand gelopen ruzies van het stel, waarin te horen is hoe Heard tekeergaat tegen Depp.



NieuwsFilm

meest populair