Disney+ voegde deze 5 nieuwe films toe afgelopen week

Disney+ voegde deze 5 nieuwe films toe afgelopen week

Disney+ heeft een hele rits nieuwe films toevoegd.

Disney+ heeft een hele rits nieuwe films toegevoegd de afgelopen dagen. Vandaag zetten we alle nieuwe films van de afgelopen week voor je op een rij.

Kruimeltje (1999)
Bekijk de afbeeldingRegie: Maria Peters | Cast: Ruud Feltkamp, Hugo Haenen, Eric van der Donk, Sacha Bulthuis
In de decemberkou van 1921 zwerft het 10 jaar oude straatschoffie Kruimeltje over de straten. Hij is door zijn stiefmoeder, vrouw Koster, weer eens op straat gestuurd om geld te verdienen. Kruimeltje heeft geen vader, moeder, broers of zussen. Maar hij is een taaie en maakt dan ook veel plezier! Hij vraagt zich vaak af waarom hij geen ouders om zich heen heeft. Dan droomt hij over zijn vader, die hij zo graag zou willen ontmoeten. Als vrouw Koster ernstig ziek wordt, krijgt Kruimeltje op haar sterfbed een medaillon, met de portretjes van zijn ouders. Wanneer Kruimeltje de kruidenier Wilkes ontmoet geeft deze de jongen onderdak. Eindelijk heeft Kruimeltje een echt thuisgevoel! Wilkes schrijft een boek over de avonturen die hij met een jeugdvriend beleefd heeft. Kruimeltje is stomverbaasd: de jeugdvriend van Wilkes is dezelfde man als in het medaillon. Wilkes kent zijn vader! Zal de toekomst van Kruimeltje nog iets anders brengen dan het leven van een straatjongen?

Kruimeltje (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Diede In't Veld | Cast: Victor Löw, Rick Engelkes, Kim Pieters, Ilse Warringa
In Kruimeltje; De Strijd om de Goudmijn is Kruimeltje weer verenigd met zijn ouders. Hij is niet meer het arme straatjongetje, maar woont samen met zijn ouders in een mooie villa op het platteland. Hoe fijn het ook is om weer met zijn ouders samen te zijn het is ook saai op zo'n landgoed, Kruimeltje mist het spannende stadsleven. Hij besluit om weg te lopen, samen met zijn trouwe hond Moor. Maar wanneer hij onderweg naar de stad wordt tegengehouden door Anna en aan haar probeert te ontsnappen, worden zij allebei ontvoerd!

Prep & Landing (2009)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kevin Deters, Steve Wermers | Cast: Dave Foley, Sarah Chalke, Mason Vale Cotton
Een topteam van elfen, 'gereed voor de landing', moet zorgen dat huizen overal op de wereld klaar zijn voor landingen van de Kerstman. Maar na 227 jaar eindeloos werken is het elfje Wayne boos dat hij niet de directeur wordt van de lijst met daarop alle stoute kinderen. En dus gaat hij werken met de elf Lennie die pas net begonnen is.

Prep & Landing: Operation: Secret Santa (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kevin Deters, Steve Wermers | Cast: Dave Foley, Sarah Chalke, Mason Vale Cotton
Lennie en Wayne beleven weer een nieuw avontuur. Kerst staat om de hoek en de ditmaal willen de twee een mysterieus object halen uit het kantoor van de Kerstman. Dat doen ze in opdracht van Mrs. Claus, de vrouw van de Kerstman. Lukt het? Of komen ze zelf op de stoute-lijst te staan?

Prep & Landing: Naughty vs Nice (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kevin Deters, Steve Wermers | Cast: Dave Foley, Sarah Chalke, Mason Vale Cotton
25 december komt snel dichterbij. Lennie en Wayne maken haast om geheime technologie van de Noordpool, die in handen is gekomen van een stoute computerhacker, terug te krijgen. Ze moeten alles op alles zetten om te voorkomen dat de Kerst een grote chaos wordt.

NieuwsFilm

meest populair