Johnny Depp wordt vervangen en 'Fantastic Beasts 3' niet in 2021

Johnny Depp wordt vervangen en 'Fantastic Beasts 3' niet in 2021

De derde Fantastic Beasts 3 vertraagd.

De Fantastic Beasts-filmreeks is niet zonder problemen. Nadat het eerste deel het nog redelijk deed was er veel kritiek op Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald uit 2018 en de box office score viel ook tegen. Nu is er weer gedoe rond Fantastic Beasts 3, vooral door toedoen van Johnny Depp.

Gisteren werd duidelijk dat Depp niet meer te zien zal zijn als Gellert Grindelwald. Warner Bros. wil niet meer dat de acteur de rol speelt aangezien hij verwikkeld is in een rechtszaak tegen zijn ex Amber Heard. Nu blijkt ook dat de film zelf is uitgesteld.

Van november 2021 naar...
Oorspronkelijk stond Fantastic Beasts 3 gepland voor november 2020, maar door de slechte prestaties van deel twee werd deel drie al naar november 2021 verplaatst. Nu is Fantastic Beasts 3 van David Yates van de kalender gehaald en verplaatst naar de zomer van 2022. De verklaring van Warner Bros.:

"Johnny Depp verlaat de Fantastic Beasts-franchise. We danken Johnny voor zijn werk aan de films tot nu toe. Fantastic Beasts 3 is momenteel in productie en de rol van Gellert Grindelwald zal worden hercast. De film zal in de zomer van 2022 wereldwijd in bioscopen te zien zijn."

NieuwsFilm

meest populair