'Jurassic World: Dominion' is klaar: einde bomvol sterren

'Jurassic World: Dominion' is klaar: einde bomvol sterren

Derde Jurassic World zet punt achter opnames.

In februari 2020 startten de opnamens voor Jurassic World: Dominion en deze moesten in maart weer stilgelegd worden vanwege corona. In juli gingen de opnames verder en nu vier maanden later zitten deze er dan eindelijk op.

In gesprek met Deadline zei regisseur Colin Trevorrow het volgende over de film. "Er zijn veel emoties. Ik weet niet zeker of ik het onder woorden kan brengen. Het was opmerkelijk," zei Treverrow. "Onze crew en onze cast waren zo veerkrachtig. Alle producenten hebben keihard gewerkt om er het beste van te maken. Het was inspirerend."

Ook verklapte de regisseur dat het einde van de film alle bekende koppen uit de franchise laat zien. "Jurassic legacy-acteurs Sam Neil, Laura Dern en Jeff Goldblum, Jurassic World-sterren Chris Pratt en Bryce Dallas Howard en nieuwkomers zoals Mamoudou Athie en DeWanda Wise... en natuurlijk enkele dinosaurussen," aldus de regisseur. Ook werd duidelijk dat er 40.000 coronatesten hebben plaatsgevonden.

Jurassic World: Dominion afgerond!
"Jurassic World: Dominion is klaar. Al mijn dank aan onze buitengewone crew en cast. We zijn een familie geworden," aldus regisseur Trevorrow in zijn Twitter-berichtje over het afronden van de opnames van zijn tweede Jurassic World-film als regisseur. Op dit moment staat Dominion gepland voor juni 2022.



NieuwsFilm

meest populair