Algemeen

'Jurassic World: Dominion' is klaar: einde bomvol sterren

Derde Jurassic World zet punt achter opnames.

door Bram de Groot om 11:05 in Algemeen
In februari 2020 startten de opnamens voor Jurassic World: Dominion en deze moesten in maart weer stilgelegd worden vanwege corona. In juli gingen de opnames verder en nu vier maanden later zitten deze er dan eindelijk op.

In gesprek met Deadline zei regisseur Colin Trevorrow het volgende over de film. "Er zijn veel emoties. Ik weet niet zeker of ik het onder woorden kan brengen. Het was opmerkelijk," zei Treverrow. "Onze crew en onze cast waren zo veerkrachtig. Alle producenten hebben keihard gewerkt om er het beste van te maken. Het was inspirerend."

Ook verklapte de regisseur dat het einde van de film alle bekende koppen uit de franchise laat zien. "Jurassic legacy-acteurs Sam Neil, Laura Dern en Jeff Goldblum, Jurassic World-sterren Chris Pratt en Bryce Dallas Howard en nieuwkomers zoals Mamoudou Athie en DeWanda Wise... en natuurlijk enkele dinosaurussen," aldus de regisseur. Ook werd duidelijk dat er 40.000 coronatesten hebben plaatsgevonden.

Jurassic World: Dominion afgerond!
"Jurassic World: Dominion is klaar. Al mijn dank aan onze buitengewone crew en cast. We zijn een familie geworden," aldus regisseur Trevorrow in zijn Twitter-berichtje over het afronden van de opnames van zijn tweede Jurassic World-film als regisseur. Op dit moment staat Dominion gepland voor juni 2022.11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Coola

Avatar

Zoveel zin in deze film.

gbfan

Avatar

Please laat het net als fallen kingdom geen drol zijn.
Die komt echt niet tussen mn schijf collectie.

Coola

Avatar

^ Ik hoop juist dat hij minstens net zo goed word als Fallen Kingdom. In FK zijn ze in ieder geval de juiste weg ingeslagen.

Rutherford

Avatar

Juni 2022? Damn. 1,5 jaar tussen opnames en editing, is dit niet wat (te) veel?

Indy5

Avatar

Benieuwd wat Trevorrow gaat opleveren in juni'22. Het aftellen kan beginnen.

Fluffer

Avatar

De verwachtingen gaan weer te hooggespannen zijn vooral omdat tussen nu en 2022 we nog honderden (nieuwtjes) over deze film zullen lezen.

Civilian Supreme

Avatar

Nog steeds vrees ik voor veel te kleine rollen van de 'oude' cast.

Artificialis

Avatar

Het is wel het type film om op het grote scherm te zien. Dus ik hoop dat de situatie in 2022 dat gaat toelaten. Hoewel het geen grotere teleurstelling kan worden dan Fallen Kingdom hoop ik vooral dat het ook beter zal zijn dan Jurassic World.

Colin Trevorrow heeft aangegeven dat dít de film was die hij vanaf het begin had willen maken. Dus misschien dat het een soort Star Wars III gaat worden. Het hoogtepunt dat twee minder goede voorgangers nodig had.

Monojaxx

Avatar

Totaal geen zin in deze film. Kijk hem wel via nieuwsgroepen.

bestmovieman86

Avatar

Zin in deze film, fallen kingdom was fantastisch, en heeft een geweldig uitgangspunt achtergelaten voor een echte jurassic world

NieuwsFilm

meest populair