Ook 'The Comeback Trail' met Robert De Niro, Morgan Freeman én Tommy Lee Jones vertraagd

Ook 'The Comeback Trail' met Robert De Niro, Morgan Freeman én Tommy Lee Jones vertraagd

I.p.v. deze maand nu pas ergens volgend jaar...

Robert De Niro had vorig jaar twee sterke films geleverd. Zo was de legendarische acteur te zien in Joker en The Irishman. Dit jaar zou eigenlijk The Comeback Trail uitkomen, maar ook deze film heeft flink vertraging opgelopen i.v.m. de coronacrisis.

De film, waar ook Morgan Freeman en Tommy Lee Jones in meespelen, zou normaal gesproken deze maand nog verschijnen, maar helaas zullen we ook hierop langer moeten wachten. The Comeback Trail zal nu pas ergens in 2021 te zien zijn.

Wat te verwachten
The Comeback Trail van regisseur George Gallo (o.a. bekend van Middle Men) speelt zich af in Los Angels 1974 en vertelt het verhaal van een aan de lager wal geraakte producent Max Barber (De Niro). Om van een maffioso (Freeman) die hij geld schuldig is af te komen, moet Barber een western maken met de tevens aan lager wal geraakte Duke Montana (Jones). Het plan is om Montana 'per ongeluk' om het leven te laten komen tijdens een stunt zodat Barber het verzekeringsgeld kan opstrijken. Er is echter één probleem: Duke lijkt haast onsterfelijk...

Hieronder is nogmaals de trailer te zien.



NieuwsFilm

meest populair