Wordt 'Dune' de nieuwe 'The Lord of the Rings' of 'Blade Runner 2049'?

Wordt 'Dune' de nieuwe 'The Lord of the Rings' of 'Blade Runner 2049'?

Wordt Dune een succes of teveel een fanboyfilm.

Eigenlijk moest over zo'n 1,5 maand de film Dune in de wereldwijde bioscoopzalen verschijnen. Corona duwde de film even geleden naar oktober 2021 en het is dus nog even wachten voordat de liefhebbers de sciencefictionfilm op het witte doek kunnen zien.

De verfilming van het bekende boek van Frank Herbert zou zomaar de start kunnen zijn van een scifi-fantasyfranchise die te vergelijken in met The Lord of the Rings, nu met meerdere films en een tv-serie. Het verhaal is daar episch genoeg voor.

...Of toch Blade Runner 2049
Ondanks flink wat positieve reacties op de eerste trailer en sowieso veel vertrouwen in regisseur Denis Villeneuve, zou de film zich ook zomaar teveel kunnen richten op een te kleine groep liefhebbers. Zoiets gebeurde ook met Villeneuve's prijzige Blade Runner 2049 uit 2017. Ondanks een goed ontvangst, bleek de geliefde film een financiele flop.

En dan nu de vraag: wat denk jij? Wordt ⊃∪∩⪽ een succes als The Lord of the Rings of wordt de prijzige film van Villeneuve een goed ontvangen scifi-flop, zoals Blade Runner 2049?

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.



NieuwsFilm

meest populair