Waarom feestbeest Miley Cyrus óók een winnaar is bij de verkiezingen

Waarom feestbeest Miley Cyrus óók een winnaar is bij de verkiezingen

Eén van haar populairste nummers is na jaren terug in de hitlijsten!

Miley Cyrus profiteert flink van de verkiezingswinst van de Democraat Joe Biden. Haar welbekende pophit Party In The U.S.A. uit 2009 is namelijk opnieuw in de Amerikaanse hitlijsten beland door zijn zege.

Bekijk de afbeelding
Amerikanen die gestemd hebben op de Democratische partij bij de afgelopen presidentsverkiezingen vieren momenteel volop feest na de overtuigende overwinning van Joe Biden. En dat doen zij massaal op het nummer Party In The U.S.A. van Miley Cyrus, zo blijkt.

Dat nummer wordt momenteel namelijk weer zo vaak gedraaid dat het inmiddels weer in de Top 40 van de Amerikaanse iTunes en in de Top 100 van Spotify staat. En dat is toch best bijzonder voor een liedje dat alweer elf jaar geleden is uitgebracht.


Deze plotselinge opleving van het nummer heeft dus alles te maken met de uitslag van de verkiezingen. Aanhangers van Biden zijn dolblij dat Trump na vier jaar uit het Witte Huis vertrekt. Op social media zijn meerdere filmpjes verschenen waarin te horen is hoe feestvierende Amerikanen Party In The U.S.A. zingen op straat.




NieuwsFilm

meest populair