Ja hoor! We krijgen dan toch 'Bloodshot 2' met Vin Diesel

Ja hoor! We krijgen dan toch 'Bloodshot 2' met Vin Diesel

De eerste film werd zwak ontvangen en scoorde niet aan de box office.

Recent debuteerde Bloodshot op Netflix, nadat de film voor een zeer korte periode draaide in de bioscoop en zijn geld moest terugverdienen via (premium) video on demand. Nu lijkt de superheldenfilm dan toch een vervolg te krijgen.

In gesprek met CBR zei DMG Entertainment CEO Dan Mint het volgende over een mogelijk vervolg:


"Ik denk dat Bloodshot erg succesvol was, veel mensen hebben de film gezien en deze deed het erg goed met de uitgaven na de bioscooprelease, maar je kunt hiervoor niet hetzelfde evaluatieproces gebruiken als voor COVID.

Of Vin Diesel en al die andere mensen nog steeds door willen gaan? Ja, omdat de film het zo goed deed en de reacties erop zo goed waren. Het is zo dat de positieve reacties in een niet zo transparante omgeving verschenen. Dit in tegenstelling tot een transparante omgeving zoals de box office-cijfers."

Flop in de bioscoop
De film met Fast & Furious-ster Vin Diesel in de titelrol kostte zo'n $45 miljoen om te maken en kwam aan de wereldwijde box office tot slechts $33,5 miljoen. Dit kwam uiteraard doordat de film vlak voor de coronacrisis uitkwam. Klaarblijkelijk heeft de film het uitstekend gedaan via de thuisbioscoop.



NieuwsFilm

meest populair