Goed nieuws over 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Goed nieuws over 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Guardians of the Galaxy Vol. 3 is bijna klaar voor de opnames.

Regisseur James Gunn laat weten dat het scenario voor Guardians of the Galaxy Vol. 3 eindelijk rond is. De opnames zijn nog niet van start, maar het moment dat deze wel beginnen, komt snel dichterbij.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 heeft natuurlijk de nodige uitdagingen moeten doorstaan. Gunn zou de film altijd al regisseren, maar werd door Disney ontslagen toen er oude tweets ontdekt werden die behoorlijk fout waren. Maar na druk van fans, besloot de filmstudio om hem alsnog in te huren.

Productie bijna van start
In een reactie op een fan laat Gunn weten dat de productie bijna van start kan. Het scenario is klaar en Disney is ermee bezig om de productieleiders in te huren. Dat betekent dat de film ook bijna echt van start kan.

Mocht het eindelijk zover zijn, wordt het nog behoorlijk interessant waar het verhaal heen gaat. Peter Quill zal op zoek willen naar Gamora, en ondertussen is zij natuurlijk een andere Gamora dan de Gamore die we eerder leerden kennen. Bovendien had Thor zich bij de groep gevoegd, toen we hen voor het laatst zagen.



NieuwsFilm

meest populair