Baywatch-babe Donna D'Errico in minuscuul topje op Insta-foto

Baywatch-babe Donna D'Errico in minuscuul topje op Insta-foto

Oud Baywatch-actrice als wilde blondine op Insta

Voor wie vroeger keek naar de tv-serie Baywatch kan zich Donna D'Errico nog wel voor de geest halen. De blondine was niet zo bekend als Pamela Anderson en Erika Eleniak, maar ze was wel een opvallende aanwezigheid in het bekende rode badpak.

De actrice is nog steeds actief nadat ze haar meeste faam beleefde in Baywatch Nights (1996 - 1997) en Baywatch (1996 - 1998) en later met bijrollen in onder meer de films Candyman: Day of the Dead en Austin Powers in Goldmember en een gastrol in de komedieserie Brooklyn Nine-Nine.

Mooie foto, mooie boodschap
Op Instagram is ze vaak te zien in opvallende kleding en houdingen. Zo ook nu weer. "Vandaag zou je naast iemand kunnen staan die zijn best doet om niet uit elkaar te vallen. Wat je vandaag ook doet, doe het met vriendelijkheid. Fijne dag allemaal ❤️," is de zeer passende boodschap van Donna bij de foto waarop ze er weinig verhullend bij ligt.


Zien hoe de 52 jarige Donna eruit in haar hempje met flinke inkijk? Check de foto dan op haar Instagram-pagina.

Op haar IMDb-pagina zien we dat ze nog steeds flink actief is in de filmwereld. Ze is binnenkort namelijk te zien in de films Escape from Area 51 en 116 MacDougal. Als producent en regisseur werkt ze aan Untitled Donald MacKenzie Documentary en The Secret of Agri Dagi. Stilzitten doet ze dus niet.

NieuwsFilm

meest populair