3 dikke aanraders op Netflix die je nu kunt zien

3 dikke aanraders op Netflix die je nu kunt zien

Veel goede films op Netflix rond krachtige personages. We hebben weer drie tips!

Op Netflix staan films die je gewoon lekker wegkijkt en films die (ver) boven het gemiddelde uitsteken. Hieronder die films rond opvallende vrouwelijke hoofdfiguren, die zeker de moeite zijn. Of denk jij daar anders over?

The Nice Guys (2016)

Regie: Shane Black | Hoofdrollen: Russell Crowe, Ryan Gosling, Kim Basinger, Ty Simpkins, Matthew Bomer | Bekijk hier

Deze komedie van Shane Black moet je duidelijk liggen, maar dit is voor velen toch een erg vermakelijk komedie. Wanneer een pornoster in Los Angeles in de jaren zeventig dood wordt aangetroffen, brengen twee detectives een duister-komische samenzweringszaak aan het licht. Jouw soort film?



Seven (1995)

Regie: David Fincher | Hoofdrollen: Brad Pitt, Morgan Freeman, Kevin Spacey, Gwyneth Paltrow, R. Lee Ermey | Bekijk hier

Deze klassieker van David Fincher moet heel snel gekeken worden als je dat nog niet heb gedaan. Een doorgewinterde rechercheur en zijn nieuwe partner gaan wanhopig op zoek naar een moordenaar wiens gruwelijke misdaden zijn gebaseerd op de zeven hoofdzonden. Gruwelijk en spannend en pakkend tot aan het eind.



American Sniper (2014)

Regie: Clint Eastwood | Hoofdrollen: Bradley Cooper, Kyle Gallner, Keir O'Donnell, Reynaldo Gallegos, Marnette Patterson | Bekijk hier

Deze oorlogsfilm is een van de financieel succesvolste films van Clint Eastwood en heeft Bradley Cooper in een prima hoofdrol als de Navy SEAL-scherpschutter Chris Kyle. Hij voert in Irak een ongeëvenaard aantal succesvolle missies uit, zelfs als hij de greep verliest op zijn leven thuis. Nu gewoon te zien op Netflix!



NieuwsFilm

meest populair