Humor

Michael J. Fox keert nog één keertje terug als Marty McFly in promovideo

Een dikke vette en duidelijke knipoog naar Back To The Future Part III (1990)...

door Arjen Rooseboom om 22:30 in Humor
Acteur Michael J. Fox duikt speciaal weer in de rol die hem tot een superster maakte. Als Marty McFly speelt hij mee in een nieuwe clip voor het aankomende Kerstnummer van Lil Nas getiteld 'Holiday'.

Het begint met de zanger die te paard door een portaal naar het Wilde Westen reist. Terwijl hij door het stadje slentert waar hij aankomt, wordt een dronken Kerstman uit een bar gegooid en de zanger vindt zijn muts met daarin een briefje en de tekst "Jij bent de nieuwe Kerstman".

Daarna transformeert Nas en wordt zijn paard één van de rendieren voor een slee die van de grond komt, net als de legendarische DeLorean. Alles gaat terug de portaal in met de tekst "Wordt vervolgd" op het scherm.

Als toetje komt de 59-jarige Fox in beeld, gekleed in typische Wild West uitrusting, die zuchtend zegt "Wat je ook doet Nas, ga niet naar 2020".

Social Media
Fox heeft de clip op TWITTER gedeeld en jullie kunnen hem hieronder bekijken. Zelfs medespeler Doc Brown himself (Christopher Lloyd) deelde de video vergezeld door zijn beroemde uitspraak "Great Scott"!

P.S. Wisten jullie al dat Back To The Future 4 er definitief niet komt? ;-)2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

deregtx

Avatar

Ach ze doen elke paar jaar wel iets... Als Crispin Glover iets gerelateerd aan Back to the future zou doen zou het echt nieuws zijn.

NieuwsFilm

meest populair