Jason Momoa en gezin kwamen om van de honger door armoede voor 'Aquaman'

Jason Momoa en gezin kwamen om van de honger door armoede voor 'Aquaman'

De acteur had het niet bepaald gemakkelijk voordat hij de rol van superheld Aquaman kreeg.

Het leven van een Hollywoodster is niet altijd rozengeur en maneschijn. Aquaman-ster Jason Momoa vertelt in een nieuw interview met InStyle dat hij en zijn gezin bijna volledig aan de grond zaten nadat zijn personage Khal Drogo uit Game of Thrones al in het eerste seizoen het loodje legde en hij geen ander werk kon vinden.

Jason Momoa en zijn vrouw hadden net twee jonge kinderen toen het gezin in 2011 in een financieel zware situatie terechtkwam. Na zijn rol in Game of Thrones wist Momoa maar weinig andere rollen meer te boeken, waardoor hij in de problemen kwam met de afbetaling van zijn huis in Topanga Canyon, Los Angeles.

"We hadden het erg slecht na die serie", vertelt Momoa over zijn leven na Game of Thrones. De acteur en zijn gezin hadden veel moeite om rond te komen. "Ik kon maar geen werk vinden, dus dan wordt het heel lastig als je twee jonge kinderen hebt en diep in de schulden zit".

Natuurlijk zal Momoa ergens wel een spaarpotje hebben gehad, maar het is voor de minder bekende acteurs vaak hardwerken om rond te komen in zo'n dure plek als Los Angeles. Pas in 2016 werd het weer zonnig aan de hemel; toen wist Momoa de rol van superheld Aquaman binnen te slepen in het DC-filmuniversum.

NieuwsFilm

meest populair