'Mortal Kombat'-reboot voor onbepaalde tijd uitgesteld

'Mortal Kombat'-reboot voor onbepaalde tijd uitgesteld

Corona zorgt opnieuw voor een fatality in filmland.

Fans kijken reikhalzend uit naar de eerste (bewegende) beelden van de Mortal Kombat-reboot, maar volgens Todd Garner, producent/hoofd van Broken Road Pictures, zullen we deze pas te zien krijgen als de bioscopen weer in grote getalen opengaan.

Het nieuws komt nadat een fan op Twitter vroeg aan Garner of we snel een onthulling over de film kunnen verwachten. Garner moest hier helaas negatief op antwoorden. Hij zei er het volgende over:

"Ik had verwacht dat jullie er via de social media-accounts van de cast al achter waren gekomen dat we een paar extra dagen zullen filmen. Het was eigenlijk de bedoeling dat die opnames afgelopen maart al zouden plaatsvinden. Door de pandemie liep dat helaas anders. We zullen de releasedatum pas onthullen als de bioscopen weer volledig open zijn. Dat geldt ook voor de trailer."

Afwachten geblazen
Het was eigenlijk de bedoeling dat de productie van Warner Bros. al in januari 2021 de bioscopen zou bereiken. Maar dat is dus nu definitief van de baan. Warner Bros. heeft zelf nog niet openlijk gereageerd hierop, maar wij kunnen ons heel moeilijk voorstellen dat een potentiele blockbuster zonder enige marketing over twee manden al in de bioscopen draait.

NieuwsFilm

meest populair