'Fantastic Four' was een verschrikkelijke ervaring volgens Sue Storm-actrice

Kate Mara over samenwerking met Josh Trank in 2015.

In 2015 verscheen de Marvel-film Fantastic Four van regisseur Josh Trank (Capone) en deze flopte in alle opzichten. Ondertussen is er al heel wat geklaagd over de film en nu doet actrice Kate Mara er een schepje boven op.

In gesprek met Emmy Magazine liet de actrice die de rol van Sue Storm speelde in de superheldenfilm weten dat ze het een "verschrikkelijke ervaring" vond om Fantastic Four te maken.

"Ik had een vreselijke ervaring tijdens Fantastic Four. Ik heb er nog nooit over gesproken," aldus de actrice. "Ik ben met een van mijn co-sterren getrouwd, dus ik heb helemaal geen spijt van de film. Maar zou ik willen dat ik op bepaalde dingen anders had gereageerd? Ja, zeker."

Koude en wreed
"Het is een feit dat twee van mijn verschrikkelijkste ervaringen met mannelijke regisseurs waren," zegt Kate die aangeeft dat ze ook aanvaringen heeft gehad met vrouwelijke regisseurs. "Maar er was bij vrouwelijke regisseurs nooit het gevoel van, 'dit gebeurt omdat ik een vrouw ben.' Bij de mannelijke regisseurs gebeurde het 100% alleen bij mij, het was een machtsdynamiek."

In het verleden kwam al naar boven dat Trank "koud" en [i]"wreed" omging met Mara. En dit kwam voornamelijk omdat de regisseur de actrice eigenlijk niet wilde casten in de rol. 20th Centruy Fox wilde Mara wel, vanwege het succes van de serie House of Cards. Mara is overigens getrouwd met The Thing-acteur Jamie Bell.



NieuwsFilm

meest populair