Amazon Prime Video voegde 7 nieuwe films toe deze week

Amazon Prime Video voegde 7 nieuwe films toe deze week

Het was weer een lekker weekje.

Amazon Prime Video kwam deze week weer met een rits nieuwe films: zeven om precies te zijn. We zetten de nieuwe titels voor je op een rij.

Greenland (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ric Roman Waugh | Cast: Morena Baccarin, Gerard Butler, Scott Glenn, David Denman
In de actiefilm 'Greenland' staat de wereld voor een nieuwe verwoestende natuurramp. We zien hoe een gezin, met vader John Garrity en moeder Allison Garrity (Morena Baccarin) en twee kinderen, de ramp moet zien te overleven. In een race tegen de klok proberen ze een bunker te vinden waar ze kunnen schuilen. Maar ze zijn niet de enige die dat willen in alle paniek en chaos.

The Invisible Man (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Leigh Whannell | Cast: Elisabeth Moss, Oliver Jackson-Cohen, Harriet Dyer, Aldis Hodge
Als de gewelddadige ex van Cecilia Kass (Elisabeth Moss) zelfmoord pleegt en haar een groot deel van zijn vermogen nalaat, vermoedt zij dat hij zijn dood in scène heeft gezet. Na enkele bizarre toevalligheden met dodelijke afloop, realiseert Cecilia zich dat de levens van haar vrienden en familie in gevaar zijn. Langzaam begint Cecilia door te draaien, terwijl zij wanhopig probeert te bewijzen dat zij achterna gezeten wordt door iemand die door niemand gezien kan worden.

The Lighthouse (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Eggers | Cast: Robert Pattinson, Willem Dafoe
'The Lighthouse' speelt zich af aan het einde van de 19de eeuw. Willem Dafoe is een eenzame vuurtorenwaker op een verder onbewoond eiland, maar dan krijgt hij gezelschap van een nieuwe collega, gespeeld door Robert Pattinson. De omstandigheden op het eiland zijn allesbehalve gemakkelijk en een duister mysterie zorgt ervoor dat de mannen elkaar telkens meer beginnen te verafschuwen en vrezen voor hun levens...

Sable (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Matteo Rossi | Cast: Nicole Alexandra Shipley, Tess Kartel, Bojesse Christopher, Chris Petrovski
Een jonge vrouw droomt ervan om naar Wyoming te verhuizen. Maar die plannen gaan niet door als haar vriendje per ongeluk een man vermoordt.

Alice: The Darker Side of the Mirror (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zach Hamer | Cast: Adrien Gamache, Nathan Hamer, Trey Hatch
Het is 1905. De jonge Alice is net verhuisd naar de Pacific Northwest. Daar volgt ze een mysterieuze man, zo een konijnenhol in. Het leidt haar naar Wonderland, een duistere en vreemde wereld die bewoond wordt door mensen uit het Amerika van de vorige eeuw.

Smalltown (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Edward Dublin | Cast: Nathan Ross Murphy, Tori Keeling, Edward Dublin
Een jongen is net afgestudeerd aan de middelbare school. Daarop moet hij beslissen of hij zijn passie wil najagen, of dat hij toch beter geschikt is voor het leven in het kleine stadje waar hij opgegroeid is.

Blood Punch (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Madellaine Paxson | Cast: Milo Cawthorne, Olivia Tennet, David Whaley
Een jonge man weet te ontsnappen uit de aan hem opgelegde rehab. Hij volgt daarvoor een mysterieus meisje richting een gemakkelijke drugsscore. Maar als ze hem naar een verafgelegen hutje in de bossen lokt, waar ook haar psychotische vriendje is, dan gaat het snel mis en volgt een bovennatuurlijke cyclus van geweld.

NieuwsFilm

meest populair