Algemeen

Iets voor jou: huur je eigen privébioscoop!

In de States wordt de sector steeds creatiever!

door Bram de Groot om 12:49 in Algemeen
De wereldwijde bioscopen moeten op dit moment diepe zakken hebben. In vele landen zijn de zalen dicht of slechts beperkt geopend en volgens de berichten zou dat niet lang meer moeten duren. De grootste ketens zouden op omvallen staan. Sowieso in de States.

Nu komt het noodleidende AMC Entertainment, dat het afgelopen kwartaal een verlies van ruim $905 miljoen zou hebben geleden, met een Private Theatre Rentals-programma. En dat zou vooral komen doordat er een enorme vraag naar is.

Huur een bioscoopzaal af!
Voor wie het wil kan in de States nu een van de 600 beschikbaar gestelde bioscoopzalen afhuren, vanaf 99 dollar voor 20 gasten. Het wordt duurder als je een voorstelling wilt met een recente film als Tenet of The War With Grandpa. Dan starten de prijzen vanaf 149 dollar.

Er zouden al 110.000 aanvragen zijn binnengekomen in slechts vier weken tijd. Dit is meer dan in heel 2019. Zou jij voor of met je familie en vrienden een bioscoopzaal huren als dit in Nederland zou kunnen?

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jacobatje

Avatar

Ik zou het gelijk doen. Lijkt me geweldig! Om vooral klassiekers of van die epische films om op het grote doek te mogen zien.

Goku32

Avatar

Gaaf

Philmhuis

Avatar

Nou, ik heb dit jaar al 3x in een lege bioscoopzaal gezet en omgerekend nog geen euro per keer betaald.

Rutherford

Avatar

Ik ben momenteel veel aan het investeren in opleiding(en) zodat ik een succesvolle carrière kan opbouwen om een eigen bioscoopzaaltje te maken als ik een nieuw huis laat bouwen. FT’ers zijn altijd welkom.

Nou ja, dromen mag.

Decepticon

Avatar

Klinkt leuk, maar ik zou het niet doen, ik wil gewoon naar nieuwe films in de bios.

don lukas

Avatar

Zeker. Geen geld.

McKelly

Avatar

Als ik m'n nieuwe ps5 erop mag aansluiten, zou ook wel lachuh zijn =D

NieuwsFilm

meest populair