Waarom deze 'Euphoria'-acteur zijn collega (en vriendin?) Zendaya de hemel in prijst

Waarom deze 'Euphoria'-acteur zijn collega (en vriendin?) Zendaya de hemel in prijst

Jacob Elordi spreekt vol bewondering over de actrice die onlangs geschiedenis wist te schrijven.

Zendaya (Spider-Man: Far From Home) won onlangs als jongste actrice ooit de Emmy voor Beste Actrice in een Dramaserie voor haar rol in de HBO-serie Euphoria. Dat de actrice geschiedenis wist te schrijven, verbaast haar tegenspeler Jacob Elordi (The Kissing Booth), aan wie zij vaak gekoppeld wordt, niets.

"Ze is een macht op zichzelf en zo getalenteerd", zegt Elordi vol bewondering over zijn collega in een interview met Vanity Fair. "Ze is ook zo'n schat".

Hoewel hun personages in Euphoria niet bepaald elkaars beste vrienden zijn, kunnen de twee sterren het in het echt stukken beter met elkaar vinden. Zo goed zelfs, dat er regelmatig geruchten opduiken dat de twee een koppeltje vormen.

Elordi en Zendaya werden bijvoorbeeld in de zomer van vorig jarig samen op vakantie gespot in Griekenland. De geruchten dat de twee een relatie hebben laaiden begin dit jaar ook opnieuw op toen ze - volgens ooggetuigen - zoenend werden gespot in New York.

Elordi heeft echter al meermaals in de pers ontkend verliefd te zien op zijn tegenspeelster. "Ze is als een zus voor me", zei hij eind vorig jaar in een interview.

Naar verluidt is Elordi momenteel aan het daten met supermodel Kaia Gerber.

NieuwsFilm

meest populair