Marvel-actrice huurt Tom Cruise in om Chris Hemsworth flink belachelijk te maken (video)

Marvel-actrice huurt Tom Cruise in om Chris Hemsworth flink belachelijk te maken (video)

Pom Klementieff heeft flink werk gemaakt van haar trash talk-video voor het goede doel.

Pom Klementieff, die de rol van Mantis speelt in het Marvel Cinematic Universe, heeft een geestige video gemaakt waarin ze haar superheldencollega Chris Hemsworth al zingend flink op de hak neemt. De actrice nam deze video op voor een goededoelenactie van de Russo-broers.

Bekijk de afbeelding
Joe en Anthony Russo runnen samen een productiehuis genaamd AGBO. Via hun bedrijf organiseren de regisseurs momenteel een virtueel fantasy football-toernooi waarin verschillende Marvel-sterren het tegen elkaar opnemen om geld in te zamelen voor het goede doel.

Een onderdeel van deze wedstrijd is dat de deelnemers filmpjes maken waarin ze hun tegenstanders beledigen. Deze week was het de beurt aan Pom Klementieff op zo'n zogenaamd trash talk-filmpje te maken, waarin ze de aanval opent op Thor-vertolker Chris Hemsworth. En daarvoor heeft de Franse actrice een zeer grappige parodie gemaakt op het bekende nummer Laisse Tomber Les Filles.

Klementieff is momenteel bezig met de opnames van de twee aangekondigde Mission: Impossible-sequels. Ze heeft dan ook slim een beroep gedaan op de hulp van niemand minder dan haar tegenspeler Simon Pegg. Hij heeft de clip voor haar geregisseerd.

Maar dat is zeker niet alles... Aan het einde van de video duiken er nog twee hele bekende gezichten op! Zeker kijken dus!



NieuwsFilm

meest populair