De 3 grootste blockbusters op Amazon Prime Video

De 3 grootste blockbusters op Amazon Prime Video

Ontdek het topaanbod van deze streamingdienst.

Amazon Prime Video heeft heel wat interessante titels in zijn catalogus staan. Vandaag lichten we drie blockbusters uit die absoluut de moeite waard zijn om te kijken.

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Leitch | Cast: Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, e.a.
De bikkelharde agent Luke Hobbs en wetteloze outcast Deckard Shaw vormen een onwaarschijnlijk bondgenootschap wanneer een cyber-genetische schurk, genaamd Brixton, de toekomst van de mensheid bedreigt met een levensgevaarlijk virus dat hij in handen heeft weten te krijgen. Aan het tweetal om hem te stoppen.

Godzilla: King of the Monsters (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Dougherty | Cast: Kyle Chandler, Vera Farmiga, Millie Bobby Brown, e.a.
Het cryptozoölogische agentschap Monarch neemt het op tegen de reusachtige monsters Mothra, Rodan en King Ghidorah, die tegen elkaar strijden voor suprematie. Aan Godzilla om deze titanen, die alles vernietigen wat op hun pad komt, te stoppen en de mensheid opnieuw te redden.

Shazam! (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: David F. Sandberg | Cast: Zachary Levi, Mark Strong, Jack Dylan Grazer, e.a.
Billy Batson wordt tegen zijn zin in opgenomen in een nieuw pleeggezin. Zijn leven verandert volledig wanneer een eeuwenoude tovenaar hem krachten geeft waarmee hij kan veranderen in een volwassen held. Samen met zijn maatje Freddy neemt hij het op tegen de kwaadaardige wetenschapper Thaddeus Sivana.


Over Amazon Prime
Amazon biedt nieuwe klanten een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Gebruikers kunnen op elk moment opzeggen. Een abonnement kost 2,99 euro per maand. Abonnees krijgen toegang tot een uitgebreide collectie films en series, inclusief eigen producties van Amazon.

NieuwsFilm

meest populair