Algemeen

Geruchten over 'Terminator 7', 'Joker 2', 'Alien' en Brie Larson

Komende deze vervolgfilms er echt?

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Het geruchtencircuit draait weer volop. Nadat we afgelopen weekend al geruchten rond Amber Heard, Chris Evans, Deadpool en Alita: Battle Angel plaatsen, hebben we nu geruchten over drie nieuwe vervolgfilms die in ontwikkeling zouden zijn.

De eerste is het vervolg op Joker, de succesvolle DC-film uit 2019. Volgens geruchtenmaker Daniel Richtman zou Joaquin Phoenix (Gladiator, Walk the Line) een flink salaris eisen voor zijn rol in Joker 2. Warner Bros. zou toehappen. Eerder was er het gerucht dat Phoenix een bedrag van $50 miljoen zou kunnen krijgen voor twee vervolgen.

Terminator 7 en Alien
Ook meldt Richtman dat we toch weer een nieuwe Terminator-film zouden kunnen krijgen. Regisseur James Cameron zou zijn zinnen hebben gezet op een film in de toekomst van de franchise, zoals Terminator: Salvation.

Op zijn beurt zou Ridley Scott weer terugkeren naar de Alien-franchise voor een film die niet zou aansluiten op de prequelfilms Prometheus en Alien: Covenant. De nieuwe film zou wel weer een prequeltrilogie moeten lanceren.

Brie Larson: nieuwe Netflix-naam?
En dan ook nog Captain Marvel-actrice Brie Larson. Zij zou een deal hebben gesloten met Netflix om in meerdere films te gaan spelen en te regisseren. Richtman zegt het te hebben gehoord.

19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Ik vind de terminator vervolgen na Judgment Day allen ver onder de maat. Met Salvation nog als beste en Genysis als slechtste.

Niet populair bij MOF en vele andere, maar de Alien prequels vind ik wel goed. Uiteraard niet het niveau van Alien en Aliens, maar een vervolg op de 'Cliffhanger' in Covenant zou ik graag zien!

'De nieuwe film zou wel weer een prequeltrilogie moeten lanceren'................ dit lijkt me dan weer geen goed idee.

Dat stukje over Brie is dat serieus???

Master Of Films

Avatar

You had me @Brie Larson Smiley face
Weliswaar neem ik de geruchten met Patreon Richtman met een bak zout. Maar dat Brie een soort van mega deal met Netflix heeft gesloten is niet geheel ongeloofwaardig. Niet alleen heeft zij Unicorn Store voor Netflix gemaakt. Zij komt ook nog voor in een andere Netflix film, namelijk Between Two Ferns: The Movie. Netflix is soweiso al niet vies om (grote) Hollywood namen binnen te halen, recente voorbeelden zijn David Fincher & George Clooney.

Echter ik heb mijn Brie memes nodig. Dus waar blijft het nieuws over Captain Marvel II, deze gaat hopelijk toch niet naar D+ Premier Access.

Bigds9fan

Avatar

De enige Terminator vervolg die echt goed is (nog niet half zo goed als de 1ste 2 films) is Rise Of The Machines. Die durfde er ten minste een einde aan te maken door te stellen dat Judgment Day onvermijdelijk is.

Nu gaan ze maar door en door met als dieptepunt Dark Fate.

En Cameron mag van mij opzouten. Heeft ie na jaren de rechten van Terminator weer terug, regisseert hij de film niet eens zelf.

Master Of Films

Avatar

Robbepost "Niet populair bij MOF en vele andere, maar de Alien prequels vind ik wel goed. Uiteraard niet het niveau van Alien en Aliens, maar een vervolg op de 'Cliffhanger' in Covenant zou ik graag zien!"

Het is geen publiek geheim dat Ridley Scott een goed script nodig moet hebben. Scott is een beeldend kunstenaar en geen verhaal verteller.
Met een vervolg op Covenant kan met een zeer goed script wel anders verlopen, kijkend naar Wolverine trilogie. Van X-Men Origins: Wolverine naar Logan.

don lukas

Avatar

Meer Alien en meer Terminator zijn voor mij zeer welkom. Deze Hollywood Sci-fi kunnen met de juiste schrijvers en cinematograaf zeker bekoren.
Ik vond iedere terminator film na Judgement Day veel mooie elementen hebben maar ook best wat bagger.
Ik genoot van de eind scènes van T3, de post apocalyptische vibe in Salvation met combinatie oude en nieuwe tech en de nieuwe karakters in Salvation en Dark Fate - met name die van Gabriel Luna.
Het probleem voor mij is dat al deze films te veel snelle actie wilden laten zien en dat er te weinig op origineel verhaal vertellen werd gericht. En de bagger was met name de miscasting van Connor en Reese in Genisys. Bah bah.
De serie Sarah Connor Chronicles uit 2008 vond ik destijds ook een zeer aangename verrassing. Goed gecast en geacteerd, interessante verhalen, beetje Jericho stijl (pre-walking dead).

Alien is voor mij helemaal welkom. Ook zeker na de nieuwe “David” films. En ergens hoop ik zo enorm dat ze de HBO Max serie Raised by Wolves hier aan koppelen. Zou naadloos kunnen passen.

Brie Larson interesseert me daarentegen geen ruk. Compleet overgewaardeerde Marvel film & actrice. Slechte ongeloofwaardige actrice - zeer afstandelijk, inhoudsloos en arrogant ogend. Waarschijnlijk is ze in het echt nog minder boeiend.

omniesbonsai

Avatar

Toppunt van creatieve armoede

Indy5

Avatar

Terminator 7 ? Pure armoede.Laat Cameron maar eens eindelijk Avatar 2 afleveren dat duurt al lichtjaren....

Master Of Films

Avatar

Indy5 "Terminator 7 ? Pure armoede.Laat Cameron maar eens eindelijk Avatar 2 afleveren dat duurt al lichtjaren...."
Of je bent sarcastisch of je pleegt een contradictie met je statement Smiley face

baron nostalgia

Avatar

Terminator dark fate was een draak van een film zonder james Cameron als regisseur en Arnold schwarzenegger als hoofd rol speler is er geen moer aan

Artificialis

Avatar

Een futuristische Terminator-film gaat weer bakken met geld kosten die niet terugverdiend gaan worden. Gaat deze film ook weer alle sequels na T2 negeren? Mijn advies is om iets nieuws te maken dat op de Terminator franchise lijkt, maar er verhaaltechnisch los van staat.

Verder zie ik graag een film verschijnen die de Prometheus en Covenant trilogie gaat afsluiten. Hoewel het zo langzamerhand al geen Alien films meer zijn. De focus is compleet op de Synthetics komen te liggen.

Sunspot

Avatar

Kom maa rop met Terminator 7, als Cameron aan het roer gaat staan en het zich in de toekomst afspeelt, maar dan niet die shit van Salvation, moet veel beter verhaal zijn en veel meer Terminators, gevechten. Meer verdieping in hoe mensen moeten leven.

Laatst nog even wat scenes gekeken van Terminator Dark FAte en blijf het een vet gemiste kans vinden, jeetje

Daanminator

Avatar

Prima als er vervolgen komen, ik stem voor voor alles.

Guido96

Avatar

I'll be back

Gigan72

Avatar

Nieuwe Terminator nee laat maar.
Nieuwe Alien daar sta ik wel voor open.
Joker 2 ga ik zeker wel kijken maar is niet nodig.
Brie larson....ach laat maar...

Fluffer

Avatar

Ik weet niet of er nog iets te maken is van de terminator franchise, men zal het concept toch goed moeten herdenken vooraleer dit nog een kans op slagen heeft.
Dan zie ik toch meer kans in een nieuwe alien film , daar kan je nog alle kanten mee uit zolang Scott maar wegblijft van zijn zeurderige filosofisch gedoe.


KlaasjeNL

Avatar

Ik ga wel weer graag terug naar het Terminator-universum. Zit nog genoeg potentie in. De eerste beslissing die men zal moeten nemen is het schrappen van Schwarzenegger. Hij wordt gewoon te oud waardoor er steeds kunstgrepen worden gedaan om toch een rol voor hem in het verhaal te schrijven. Een terminator is een meedogenloze killer die niet te stoppen is.

En dat gevoel moet weer terug in de franchise. Een ongemakkelijk gevoel dat je nergens veilig bent. Het moet weer meer neigen maar een thriller dan een action flick. Het mag dan ook allemaal wel een stukje kleinschaliger.

En het hoeft niet allemaal om John Connor te draaien. Er zullen vast meer verzetsleiders opstaan tijdens eem globale oorlog tegen de machines. Schrijf daar een verhaal over, desnoods met een minimale verwijzing naar John.

Verder zie ik liever ook geen introductie van nog meer nieuwe terminators. We hebben en meer dan genoeg en meer variatie maakt geen betere films.

Er zijn legio mogelijkheden om iets boeiends te maken, maar dan zullen moeten stoppen met het uitmelken van deel 1 en 2, zonder het verhaal van die delen in de wielen te rijden.

Crush

Avatar

Het is wel stilletjes aan tijd voor een nieuwe Alien. Wel liefst een nieuwe richting, misschien nog eens zoals het origineel, claustrofobisch, 1 alien, beperkte wapens,...

Dutchshadow

Avatar

Nieuwe Terminator zou wel gaaf zijn maar dan in de jaren 80 style zonder die computer onzin

Sunspot

Avatar

@KlaasjeNL

Dat dreigende, die sfeer, dat mist sinds T2! Mag idd kleinschaliger, of als het groot is, dan gewoon met juiste sfeer, dat gevoel dat je nergens veilig zal zijn.

En wat Arnold betreft, tja, is moeilijk, gunfactor. Maar is eigenlijk wel klaar nu.

Of ze moeten hem in een gruwwelijke toekomstige wereld zetten als strijder, een mens, waarop de T800 is gebaseerd.

Maar elke keer verpesten ze het, niet spannend genoeg, teveel komedie

NieuwsFilm

meest populair