Geruchten over 'Terminator 7', 'Joker 2', 'Alien' en Brie Larson

Geruchten over 'Terminator 7', 'Joker 2', 'Alien' en Brie Larson

Komende deze vervolgfilms er echt?

Het geruchtencircuit draait weer volop. Nadat we afgelopen weekend al geruchten rond Amber Heard, Chris Evans, Deadpool en Alita: Battle Angel plaatsen, hebben we nu geruchten over drie nieuwe vervolgfilms die in ontwikkeling zouden zijn.

De eerste is het vervolg op Joker, de succesvolle DC-film uit 2019. Volgens geruchtenmaker Daniel Richtman zou Joaquin Phoenix (Gladiator, Walk the Line) een flink salaris eisen voor zijn rol in Joker 2. Warner Bros. zou toehappen. Eerder was er het gerucht dat Phoenix een bedrag van $50 miljoen zou kunnen krijgen voor twee vervolgen.

Terminator 7 en Alien
Ook meldt Richtman dat we toch weer een nieuwe Terminator-film zouden kunnen krijgen. Regisseur James Cameron zou zijn zinnen hebben gezet op een film in de toekomst van de franchise, zoals Terminator: Salvation.

Op zijn beurt zou Ridley Scott weer terugkeren naar de Alien-franchise voor een film die niet zou aansluiten op de prequelfilms Prometheus en Alien: Covenant. De nieuwe film zou wel weer een prequeltrilogie moeten lanceren.

Brie Larson: nieuwe Netflix-naam?
En dan ook nog Captain Marvel-actrice Brie Larson. Zij zou een deal hebben gesloten met Netflix om in meerdere films te gaan spelen en te regisseren. Richtman zegt het te hebben gehoord.

NieuwsFilm

meest populair