Celebrity

Ryan Reynolds nu ook de eigenaar van een voetbalclub

Samen met acteur Rob McElhenney.

door FilmTotaal om 11:26 in Celebrity
Ryan Reynolds mag dan wel in veel films te zien zijn, ook buiten het acteren zit hij niet stil. Reynolds is namelijk mede-eigenaar van meerdere bedrijven. Zo verkocht hij recentelijk nog zijn Aviation Gin voor maar liefst 610 miljoen dollar. Ook heeft hij een hoge positie bij het telecombedrijf Mint Mobile. Nu mag de acteur zich ook de nieuwe eigenaar van een voetbalclub noemen.

Samen met acteur Rob McElhenney (o.a. bekend van It's Always Sunny in Philadelphia) heeft hij de voetbalploeg Wrexham AFC uit Wales gekocht. De acteurs kondigden twee maanden geleden al aan dat ze de club wilden kopen met hun bedrijf RR McReynolds Company. Reynolds gaf eveneens eerder deze maand een online presentatie waarin hij zijn plannen uit de doeken deed.

Geschiedenis
Wrexham AFC had het al een tijdje lastig. De voetbalclub werd dan ook enkel en alleen bestuurd door hun fans, maar zij gingen dus akkoord met een overname van Reynolds en McElhenney. Dankzij de acteurs blijft de club bestaan, iets waar Reynolds trots op is: ''Wrexham AFC is de op twee na oudste voetbalploeg ter wereld en we zien niet in waarom het geen globale speler zou kunnen zijn''.

Samen met McElhenney gaat hij twee miljoen pond investeren in de club en zijn ze al van plan een documentaire over zijn geschiedenis te maken.

NieuwsFilm

meest populair