De Top 3 best bekeken films op Netflix van dit moment

De Top 3 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de drie meest populaire films in Nederland.

Benieuwd welke films momenteel het meest worden bekeken op Netflix in Nederland? Dit is de Top 3!

#1 Verliefd op Cuba (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Johan Nijenhuis | Cast: Susan Visser, Abbey Hoes, Jan Kooijman, e.a.
Loes is na haar echtscheiding het vertrouwen in de liefde verloren. Wanneer ze te horen krijgt dat haar dochter gaat trouwen met een Cubaan, besluit ze direct een vliegticket naar Havana te boeken om die plannen tegen te houden. Op het eiland hervindt Loes echter haar geloof in de liefde en wordt ze net als haar dochter ook verliefd op Cuba.

#2 Jingle Jangle: A Christmas Journey (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: David E. Talbert | Cast: Forest Whitaker, Madalen Mills, Keegan-Michael Key, e.a.
Wanneer de opgewekte speelgoeduitvinder Jeronicus Jangle wordt verraden door zijn leerling Gustafson, die een paar geweldige ideeën van hem steelt, verliest hij langzaamaan alle hoop. Jaren later heeft Gustafson een eigen imperium opgebouwd en zit Jeronicus nog steeds in zak en as. Maar alles verandert wanneer zijn nieuwsgierige en even geniale kleindochter Journey haar hulp aanbiedt. Als de twee op tijd hun nieuwe magische uitvinding kunnen ontwikkelen, verandert hun leven waarschijnlijk voorgoed.

#3 Fantasy Island (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeff Wadlow | Cast: Michael Peña, Lucy Hale, Maggie Q, e.a.
Mr. Roarke, de gastheer van een tropisch resort op een afgelegen eiland, verwelkomt vijf vreemden van elkaar die allen een verblijf hebben gewonnen. Op het eiland laat Roarke de dromen van zijn gasten uitkomen. Hun fantasieën veranderen echter al snel in een nachtmerrie. De gasten moeten snel achter het geheim van het eiland zien te komen.

NieuwsFilm

meest populair