Chloë Grace Moretz in trailer 'Tom & Jerry'

Chloë Grace Moretz in trailer 'Tom & Jerry'

De ouderwetse live action-animatiefilm.

Warner Bros. en Warner Animation Group (WAG) durfden het dan toch aan: een live action-film gecombineerd met een soort nieuwerwetse 2D-animatie. Die 2D-animatie zagen we voor de komst van 3D-computeranimaties uiteraard veel vaker gecombineerd met live action. Nu zijn het kat Tom en muis Jerry die in de bijna platte animatie terugkeren in hun eigen bioscoopfilm. Hieronder de trailer!

In Tom and Jerry van regisseur Tim Story, bekend van titels als de Ride Along en Fantastic Four-films, zijn de belangrijkste menselijke rollen voor Chloë Grace Moretz (Kick-Ass) en Michael Peña (Ant-Man). Opvallend is dat de 'vocale effecten' van de animatiefiguurtjes afkomstig zijn van de in 2001 overleden William Hanna, samen met Joseph Barbera de bedenker van het duo Tom and Jerry.


In Tom and Jerry gaat Jerry naar 'de bruiloft van de eeuw' in het chicste hotel van New York. Dan wordt Tom door de wanhopige bruiloftsplanner ingehuurd om van hem af te komen. Het kat-en-muisspel dat losbarst dreigt niet alleen de bruiloft, maar ook het hotel en haar carrière te ruïneren. Maar al snel doet zich een nog groter probleem voor: een verduiveld ambitieuze hotelmedewerker heeft het op ze alle drie gemunt.

Tom & Jerry is vanaf 3 maart 2021 in de Nederlandse bioscoop te zien, in de Nederlands- en Engelstalige versie. Hieronder ook de Nederlands gesproken versie van de trailer.



NieuwsFilm

meest populair