'Star Wars'-acteur: "Ja! Ik wil James Bond spelen"

'Star Wars'-acteur: "Ja! Ik wil James Bond spelen"

John Boyega zou de rol zo gaan spelen.

Als de 25e Bond-film No Time to Die in de bioscoop heeft gedraaid, dan zullen we waarschijnlijk snel meer horen over de toekomst van de franchise. Wordt de nieuwe 007 dan toch een vrouw? Of een man met een andere huiskeur dan de eerdere Bonds? Of gaat de makers opnieuw voor een witte acteur van middelbare leeftijd?

Er kan nu alleen maar naar gegist worden en dat gebeurt dan ook volop online. Zo werd door MTV News aan actrice Letitia Wright gevraagd wie zij graag in de rol ziet na het vertrek van Daniel Craig. Ze kon overigens kiezen tussen Star Wars-acteur John Boyega en Black Panther-collega Daniel Kaluuya.

Star Wars-acteur John Boyega als 007
"Ik zou Boyega zeggen omdat ik weet dat hij het geweldig zou vinden," zei Wright die aangaf dat Kaluuya voor die rol te rustig zou zijn. In een ander gesprek werd Boyega met de uitspraak van Wright geconfronteerd. Hieronder zijn reactie:


"He, luister. Laten we het doen met Steve McQueen als regisseur. We zouden ze iets anders kunnen laten zien. We brengen het dan nog steeds met die verfijning. Weet je, James Bond moet James Bond zijn. Maar we zouden er iets mee kunnen doen."




NieuwsFilm

meest populair