Spectaculaire trailer Netflix-film 'Pieces of a Woman' met Shia LaBeouf

Spectaculaire trailer Netflix-film 'Pieces of a Woman' met Shia LaBeouf

Het drama is vanaf 7 januari 2021 te zien.

In het nieuwe drama Pieces of a Woman van Netflix speelt Vanessa Kirby een rouwende vrouw die na het kwijtraken van haar baby een emotionele reis maakt. Haar man wordt gespeeld door niemand minder dan Shia LaBeouf. Bekijk hieronder de indrukwekkende trailer en de poster!


Martha (Kirby) en Sean (LaBeouf) zijn een stel in Boston dat op het punt staat om een kind te krijgen, maar hun levens veranderen plotseling op verschrikkelijke wijze wanneer de geboorte verkeerd afloopt. Wat volgt is een emotionele reis voor Marha, die haar rouw een plekje probeert te geven.

Onhandelbaar
Martha probeert zich door de inmiddels onhandelbare relaties met Sean en haar dominante moeder heen te worstelen. Ook heeft ze te maken met de publiekelijk belasterde verloskundige tegen wie ze een rechtszaak aanspant.

De nieuwe film van regisseur Kornél Mundruczó (White God, Jupiter's Moon) werd uitstekend ontvangen tijdens filmfestivals in o.a. Venetië en Toronto. De rest van de cast van Pieces of a Woman bestaat uit Ellen Burstyn, Molly Parker, Sarah Snook, Iliza Shlesinger, Benny Safdie en Jimmie Fails.

De film, met een scenario van Kata Wéber, is vanaf 7 januari 2021 te zien op Netflix.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair