Twee bekende actrices vergezellen Ryan Reynolds in tijdreisfilm 'The Adam Project'

Twee bekende actrices vergezellen Ryan Reynolds in tijdreisfilm 'The Adam Project'

De een speelt z'n vrouw en de ander z'n moeder.

The Adam Project, een nieuwe tijdreisfilm die Ryan Reynolds herenigt met zijn Free Guy-regisseur Shawn Levy, heeft er twee grote namen bij in de cast. Zoe Saldana (Guardians of the Galaxy, Star Trek) speelt z'n vrouw en Jennifer Garner, die in het echte leven slechts vier jaar ouder is dan Reynolds, speelt z'n moeder!

De film gaat over de 13-jarige Adam Reed, die na een jaar nog steeds rouwt om de plotselinge dood van zijn vader en op een avond een man in de garage aantreft die zich daar heeft verstopt. Deze mysterieuze piloot, gespeeld door Reynolds, blijkt de oudere versie van Adam te zijn.

Geheime missie
De oudere Adam komt uit de toekomst, waar tijdreizen nog in de kinderschoenen staat. Hij heeft alles op het spel gezet om op een geheime missie terug in de tijd te gaan en samen met z'n jongere versie hun vader te vinden, alles recht te zetten en - uiteraard - de wereld te redden.

Het minimale leeftijdsverschil tussen Reynolds en Garner - eerstgenoemde is 44 en Garner slechts vier jaar ouder - is dus makkelijk te verklaren, want het gaat om een tijdreisfilm. Garner speelt de moeder van de jonge Adam in het verleden, terwijl Saldana de vrouw is van de oudere Adam - de piloot - in het heden.

The Adam Project heeft op dit moment nog geen releasedatum.

NieuwsFilm

meest populair