'Spider-Man 3' toont webslingerstunt van Tom Holland en Zendaya

'Spider-Man 3' toont webslingerstunt van Tom Holland en Zendaya

Marvel is druk bezig met de opnames van deze film!

Recent zijn de opnames van Spider-Man 3 van start gegaan in Atlanta. Vanaf de set is nu een onofficiële video naar buiten gebracht. Die laat zien hoe acteurs Tom Holland en Zendaya zich klaarmaken voor een gave stunt.

Zo nu en dan deelt Tom Holland beeldmateriaal vanaf de filmset. Maar nu zien we de Britse acteur ook echt in actie via een video die iemand van de opnames gemaakt heeft. Het is geen officiële video, dus heel duidelijk zijn de beelden niet als we eerlijk zijn. Wel is duidelijk dat er een stunt uitgevoerd wordt waarbij Peter Parker en MJ van 'grote' hoogte omlaag springen.

Webslingeren in de film
Volgens de site The Direct zou MJ als je goed inzoomt op de beelden, dezelfde outfit dragen die je in de scène tijdens de aftiteling van de vorige Spidey-film kan zien. Dat zou betekenen dat Spider-Man 3 de draad direct na het einde van de vorige film oppikt. Helemaal zeker is dat natuurlijk niet.

Het verhaal van Spidey 3 zal hoe dan ook de draad vlak daarna oppikken, want de onthullingen aan het einde van de film waren groot. De geheime identiteit van Spider-Man werd onthuld en bovendien werd Peter Parker ook meteen beschuldigd van de 'moord' op Mysterio.



NieuwsFilm

meest populair